Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Arkadaşlar şarjin cihazı 0 derece ve altında kullanıyorum sürekli iş gereği bazen -10civari arasına kadar düşüyor daha hızlı gidiyor soğukta sarj... View Post
M15 telefonda ekran kapalıyken bildirim sesi geliyor fakat ekranda görünmüyor..sanırım ekran kapalıyken göster tarzında bir seçenek de yok..Birçok şey... View Post
Arkadaşlar merhaba, m34 telefonum kilit ekranında hey google veya ok google çalışmıyor, bütün ayarları yaptım ama kilit ekranında çalışmıyor bir... View Post
Sizce daha S serilerini gelmeyen güncelleme M serilerine ne zaman gelir? View Post
Bu özelliği kullanmadığım halde sürekli bildirimde karşıma çıkıyor nasıl düzeltebilirim? View Post
Cihazımım şebeke sorunu var Yani intarneti algılamıyor Şebeke 1-2 dakika düşmeye başladı ne yapmalıyım? View Post
Arkadaşlar Bi yardımcı olun lütfen ya m31s telefonum camı kırıldı dgsitrdim damlaccentik geld nasıl düşlerim View Post
Samsung galaxy m15 5g var ocak güvenlik yaması güncellemesi ne zaman dağıtılacak birde android 15 ne zaman dağıtılacak Samsung galaxy m15 5g ye View Post
bu uygulama ne için ve neden bu kadar verisi var?? bunu hiç kullanmadım ama çok fena yer kaplıyor verisini silsem sıkıntı olur mu? View Post
Merhaba iyi günler. Cihazı bir kaç sene önce Türkiyede'ki ünlü bir e-ticaret sitesinden aldım. Yedek cihaz olarak kullandığım için dikkat etmedim... View Post
User | Likes Count |
---|---|
16 | |
16 | |
14 | |
13 | |
12 |
User | Count |
---|---|
2 | |
2 | |
1 | |