cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A25 ve A06 varken yazılım desteği için A16 alınmaz

(Topic created on: 5 hours ago)
123 Views
stony_hearted
Expert Level 5
Options
Galaxy M

Neden mi,çünkü A16 düz bir cihaz ve düz tam kısıtlı bir cihaz ama diğer ikisi en azından giriş-orta segment ve orta segmentteki özelliklerin bir kısmına sahipler.

Samsung Mağaza fiyatları

image

image

image

image

17 Comments
Alickk
Active Level 3
Galaxy M
A25'i Anlarımda A06'nın A16'dan Daha İyi Olduğunu Söylemeye Çalışmıyorsun Değil Umarım Ben Yanlış Anlamışımdır
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy M
daha iyi olduğunu değil,artı özelliği var.Tam anlamıyla düz bir cihaz alöaktandçsa daha uygun fiyata daha fazla özelliğe sahip cihaz almak daha mantıklı.
Alickk
Active Level 3
Galaxy M
A06 60 Hz Deneyimi Hiç Akıcı Olmayacaktır İşlemcisi Düşük Seviye Bir İşlemci Arayüzde Kasmalar Donmalar Eksik Olmaz Android 15 Gelince Bide Ne Olur Kim Bilir Ve A16'dan Düşük Diğer Özellikleri Sırf O Kamera Özellikleri İçin Deymez Bide O Özelliklerin Kötü Çalışacağını Düşünüyorum Kalite Olarak Yani Süsden İbaret Benim Gözümde
0 Likes
Alickk
Active Level 3
Galaxy M
Bende Anlamadım Samsung Neden A06'ya Daha Fazla Özellik Vermiş Kamerada Ki Verse Bile O Özellikler Hiç Bir İşe Yaramaz Belliki A06'da Ama Sen Diyorsunki A16 Yerine A06 Alalım Şimdi Kendine Git Bi A06 Satın Sonra A16 Satın Al İkisini Kullan Bir Süre Sonra Görürsün
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy M
ikisini de uzunca test ettim ve aman aman bi **bleep** yok.Ben artı özelliği olanı hem de daha uyguna almanın mantıklı oldugunu belirttim😊.
Alickk
Active Level 3
Galaxy M
Tamam Sen A06 Ol Zaman O Kamera Özellikleri Kurtaracak Mı Seni O Telefonun Akıcı Olmayan Donma Kasma Yapan Arayüzünden Birinde 90 Hz Var 8gb Ram Var Helio G99 Nasıl **bleep** Olmasın İmkansız Birşey
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy M
m12 var zaten ve bu modeller ekran yenileme hızına bakıp cihaz alan kişilere hitap etmiyor,daha çok orta yaş ve üstü.Haliyle fazlasını ödemeye gerek yok çünkü senin ya da baska genç biri gibi grafiği yüksek oyun yükleyip yüksek fps alayım demiyor bu cihazları alanlar zaten ekonomik model alanlar,ekonomik yönden sıkıntısı oldugu için bu modelleri seçiyor unutma.Özetle sana hitap etmeyebilir ama kendi kitlesi için düşük fiyatlı,daha fazla özelliği olanı tercih etmek daha mantıklı.Ek olarak fotoğraflara tıklayıp ramdeki boşluğa cihaz boştayken ne kadar kalıyor,kamera özellikleri ve fiyat farklarına da bir bak istersen,neden bu konuda ısrarcı oldugumu anlayacaksın 🙏.
RockCharT
Active Level 5
Galaxy M
Bana kalırsa bunların üçü de alınmaz min A35.
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy M
ekonomik durumu iyi olmayan ama yeni cihaz almak isteyenler ile belli bir yaş üstü kişiler için bu cihazlar.Bende m12 var ve memnunum ama m12 olmasaydı ve yeni cihaz almak isteseydim A25'e param yetmeseydi A06 alırdım çünkü daha uygun fiyatlı ve ek özellik artısı var(60p video çekme)