Resolved! Solved

Original topic:

sarj problemi

(Topic created on: 10-24-2020 02:22 AM)
231 Views
ceryancııı46
Active Level 1
Options
Galaxy J

Merhaba forumda yeniyim size bisey sormak istiyorum telefonum j7 core sarja bağlayınca ilk önce sarj yüzdesi düşüyor sonra dolduruyor telefon bunu neden yapar bilgisi olan varmı??

2 Comments
Solution
Galaxy J
Kardesim bu durum soyle denebilir
_ Cihazınızın pili bozulmuş olabilir
_ Kullandığınız kablo sahte olabilir
_ Şarj cihaziniz bozulmuş olabilir

eger yukarıdaki anlattıklarımdan herhangi birinde sıkıntı yok diyorsanız hemen

Samsung Members üzerinden hata raporu gönderin

Samsung Members - sag altta ki + işareti - hata raporu ( durumu detaylı belirterek anlatın )

veya

Samsung Members üzerinden canlı konuşarak cozun bu olayi

Samsung Members - sag altta ki + işareti - metin mesaji

ile canlı konuşabilirsiniz. eger yorumum faydalı oldu ise onaylamayi unutma.

Onaylamak için

yorumun sag üstünde bulunan üç nokta ya bas yorumu onayla ya bas. iyi aksamlar kardesim
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy J

Merhaba ceryancııı46,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​​