cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

samsung j

(Topic created on: 03-30-2020 12:00 AM)
214 Views
SamungA34
Expert Level 3
Options
Galaxy J

Samsung j8 kullanıyorum 1 sene olacak nerdeyse fotograf çekerken ikiye ayırıyo dışarda güzel çekiyo ama evin içince karıncalı gibi net çekmiyo ne yapmam lazım  bide fotolar canlı degil renkleri slluk çekiyo düzelir mi ki sonradan nefret ediyorum o yüzden foto çekmekten  bazen dışardada öyle soluk çekiyo 

6 Comments
L4st
Active Level 10
Galaxy J
daha renkli çekmesini istiyosan hdr modunu açabilirsin. karıncalı çekmeside kamerasından dolayı yani bir çözümü yok. Düşük ışıktada iyi çekmesini istiyorsan daha iyi bir telefon alman lazım.
0 Likes
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy J
hdr açık düşük ışıkta degil bildigimiz florasan lambada iyi çeksin yeter ama oda yok
0 Likes
Komutank
Active Level 3
Galaxy J
cihazin iso denge orani diyafram acikkigi lens odakligi vs vs dolayisiyla cogu yapay isikli orta.da cekimleri kotu olacaktir
0 Likes
Komutank
Active Level 3
Galaxy J
eger spot isik alirsaniz sorununuz buyuk olcude hallolur
0 Likes
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy J
o nasıl yapıcam
0 Likes
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy J

Merhaba çamur74,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir.

Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD