cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

neden depolama alani cok cabuk bitiyor

(Topic created on: 02-15-2020 03:08 PM)
519 Views
bozkurtt
Beginner Level 5
Options
Galaxy J

Hemen depolama alani bitiyir neden ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy J

Merhaba bozkurtt,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Depolama ve ürün dahilisini incelemek için, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

7 Comments
Fatihh
Active Level 7
Galaxy J
Uygulama önbellekleri çok yer kaplayabilir, önbellek temizleyerek yer açabilirsiniz. Bunun için: Ayarlar - Uygulamalar - Sağ Üstteki 3 Nokta - Boyuta göre sırala - Uygulama (Mesela Instagram) - Depolama - Önbelleği temizle
Resim, müzik, belge vb. dosyaları varsa hafıza kartına taşıyarak yer açabilirsiniz.
ErenA
Active Level 6
Galaxy J
Chrome oldukça yer kaplıyor keza facebookta aynı şekilde. Chrome u devre dışı bırakabilir, Facebook için de lite ı indirebilirsiniz.
ben006
Expert Level 5
Galaxy J
instagram en kalabalik yer ve watsapp bu ikili felaket
yuksellslak
Active Level 10
Galaxy J
Çünkü GB tı küçük olursa çabuk biter GB yüksek olursa baya gider onun için Telefon alırken bi düşün düşükler çok ucuz yüksek GB lığı ona göre para demektir
Galaxy J
cihaz dahili belleğine bağlı dostum. yetmiyorsa sana yüksek hafızalı ürünler tercih etmeni öneririm .
aydın03
Active Level 6
Galaxy J
güncelleme derken hafıza hemen doluyor oyunda varsa yetmiyor tek çözüm hafıza kartı almak
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy J

Merhaba bozkurtt,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Depolama ve ürün dahilisini incelemek için, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD