cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Verilerimi İndiremiyorum

(Topic created on: 02-07-2024 06:04 AM)
412 Views
LaraH
Active Level 3
Options
Galaxy J

Merhaba,

https://privacy.samsung.com/my-data/history sitesinde görüldüğü üzere sağ üstte "Verilerim" var gerçi üstünü tıkladığımda farklı bir sayfa açılıyor (ne demekse) ama ilk satırda bahsini ettiğim üzere

https://privacy.samsung.com/my-data/history sitesinde olan verileri indiremiyorum, görüldüğü üzere açılan penceredeki İndirme Talebinde "Sona erdi" diyor ki bunu bana dememesi lazım çünkü en son indirdiğimden bu yana bayaa bir zaman geçti hani yasaklı olamam ve yine aynı yerde ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere "başvurun" deniyor nereye başvurmalıyım ki..? Lütfen bu konuyu bilen biri bana cevap yazarsa sevinirim, hanii sorunu daha iyi anlamak için sizler de ugulamalı olarak denerseniz bu aksaklık daha net anlaşılıp ve görülecektir.. Bir cevap bekliyorum, Teşekkür ederim.

Ekran görüntülerini burada veriyorum..

Samsung Verilerim (1).JPGSamsung Verilerim (2).JPG

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy J

Merhaba LaraH,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
LaraH
Active Level 3
Galaxy J

Bundan emin misiniz, e o zaman niye web'den giriş yapmayın uyarısını vermiyor da ki üstüne de "Sona erdi" yazıyor, sona eren nedir.. pekii gördünüz mü mobil de bu uyarı yok mu?

0 Likes
LaraH
Active Level 3
Galaxy J

Girdim mobil'den aynı uyarıyı veriyor, kendiniz de girip bunu görebilirsiniz.. Lütfen bu duruma çözüm sağlayacak biri bana cvp versin, hanii kendi de uygulamalı denemeden ola ki ezber bir cevap da istemiyorum çünkü bu bir bi nevi de vakit kaybıdır, teşekkürler.

Ya da bir yetkiliden acil bir cevap bekliyorum..!!

Ya da bu konuda ulaşabileceğim yetkili birinin telefon numarası da olur..

0 Likes
LaraH
Active Level 3
Galaxy J

Yok mu bu sitede bana bir cevap verecek bir moderatör, bu kadar mı sahipsiziz?

0 Likes
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy J

Merhaba LaraH,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
LaraH
Active Level 3
Galaxy J

Dediğiniz yere yazdım, gönderdim.

0 Likes