- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-07-2024 06:04 AM (Last edited 02-07-2024 06:26 AM ) in
Galaxy JMerhaba,
https://privacy.samsung.com/my-data/history sitesinde görüldüğü üzere sağ üstte "Verilerim" var gerçi üstünü tıkladığımda farklı bir sayfa açılıyor (ne demekse) ama ilk satırda bahsini ettiğim üzere
https://privacy.samsung.com/my-data/history sitesinde olan verileri indiremiyorum, görüldüğü üzere açılan penceredeki İndirme Talebinde "Sona erdi" diyor ki bunu bana dememesi lazım çünkü en son indirdiğimden bu yana bayaa bir zaman geçti hani yasaklı olamam ve yine aynı yerde ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere "başvurun" deniyor nereye başvurmalıyım ki..? Lütfen bu konuyu bilen biri bana cevap yazarsa sevinirim, hanii sorunu daha iyi anlamak için sizler de ugulamalı olarak denerseniz bu aksaklık daha net anlaşılıp ve görülecektir.. Bir cevap bekliyorum, Teşekkür ederim.
Ekran görüntülerini burada veriyorum..
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-08-2024 09:39 AM in
Galaxy JMerhaba LaraH,
Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2024 05:34 PM (Last edited 02-07-2024 06:57 PM ) in
Galaxy JBundan emin misiniz, e o zaman niye web'den giriş yapmayın uyarısını vermiyor da ki üstüne de "Sona erdi" yazıyor, sona eren nedir.. pekii gördünüz mü mobil de bu uyarı yok mu?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2024 06:55 PM (Last edited 02-07-2024 07:03 PM ) in
Galaxy JGirdim mobil'den aynı uyarıyı veriyor, kendiniz de girip bunu görebilirsiniz.. Lütfen bu duruma çözüm sağlayacak biri bana cvp versin, hanii kendi de uygulamalı denemeden ola ki ezber bir cevap da istemiyorum çünkü bu bir bi nevi de vakit kaybıdır, teşekkürler.
Ya da bir yetkiliden acil bir cevap bekliyorum..!!
Ya da bu konuda ulaşabileceğim yetkili birinin telefon numarası da olur..
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-08-2024 12:03 AM (Last edited 02-08-2024 12:04 AM ) in
Galaxy JYok mu bu sitede bana bir cevap verecek bir moderatör, bu kadar mı sahipsiziz?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-08-2024 05:17 PM in
Galaxy JDediğiniz yere yazdım, gönderdim.