cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güç Tasarufu

(Topic created on: 01-04-2024 04:40 PM)
578 Views
QuietSEARDA
Active Level 1
Options
Galaxy J
Merhaba ben Quiet SEARDA;
Telefonu "Maksimum Güç Tasarrufu" moduna aldığımda bütün uygulamalar, ekleme kısmında olmuyor, daha önce hepsi böyle zannetmiştim ancak bir arkadaşımın telefonunda öyle olmadığını gördüm, bunun sebebi nedir? 
28 Comments
KaanBatu
Active Level 6
Galaxy J
Maksimum Güç tasarrufu çok acil durumlarda pil ömrünü uzatmak amaçlı kullanılır ve oraya eklenebilen çoğu uygulama acil durumlarda gerekebilecek, mod açıkken arka planda şarj tüketmeyecek uygulamalar olur hocam. Bundan dolayı her uygulama bu modu desteklemez.
A24_JonSnow
Active Level 7
Galaxy J
Neden acaba
0 Likes
QuietSEARDA
Active Level 1
Galaxy J
Teşekkür ederim
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy J
Bütün uygulamalar ekleme kısmında olmuyor derken. Acaba ne demek istediniz. Güç tasarrufuna alınan uygulamalar mı yoksa Ekrana ekleyebilirsiniz uygulamalar mı ?
A24_JonSnow
Active Level 7
Galaxy J
Neden acaba
0 Likes
QuietSEARDA
Active Level 1
Galaxy J
Maksimum Güç Tasarruf moduna alındığında biliyorsun ki ekrana sadece 4 adet uygulama ekleniyor, eklenecek uygulamalar için ana ekranda "+" işareti oluyor, oraya bastığımızda uygulamalar sekmesi açılıyor. İşte orada normalde tüm uygulamaların olması gerekirken sadece bazı uygulamalar var, neden hepsinin olmadığını sordum, eğer güzel anlaramadıysam daha detaylı anlatabilirim ☺.
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy J
Anladım Sağolun, Bende Şimdi dikkat etmek için denediğimde aslında dediğiniz + Kısmında tüm uygulamalar Gözüküyor Sadece bazen uygulama desteği olmayabiliyor. Yada Bir Bug olma ihtimalide var Telefonu yeniden başlatmayı deneyin birde. Ayrıca Orada görmediğiniz uygulamanın üstüne basılı tutarak "i" basın uygulama bilgilerinde herhangibir kısıtlama varmı kontrol edin isterseniz.😊
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy J
Kardeşim neden tüm Gönderilerin altına bu şekilde Yorum yazıyorsun. Burası bir forum aslında ciddi bir ortam. Gereksiz yorum yapmazsan çok daha iyi olacaktır. 😊
A24_JonSnow
Active Level 7
Galaxy J
Neden acaba deniz
0 Likes