cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Emektar j7 prime

(Topic created on: 02-10-2024 11:20 PM)
241 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy J
5 yıllık emektar j7 prime da bugün accubattery ile yapılan son 5 6 tam şarj işleminin ortalamasında pil sağlığı yüzde 82 çıktı ( her ne kadar tam doğru sonuç veremeyebilsede o uygulama yinede iyi gibi geldi bana ) üstelik cihazı hala daha çok hor kullanıyorum ve kullandım da vaktinde. 

Esas sorun şu ki grupta bazen görüyorum 2 yıllık cihazlarda pil sağlığı yüzde 50 vs çıkanlar var nasıl başarıyorlar bunu anlamıyorum doğrusu. Şaşırtıcı ve tuhaf. Acaba bunun nedeni kullanım şeklimi yoksa eski kalitenin olmamasımı. 
10 Comments
Galaxy J
Hocam tavsiyem geliştirici seçeneklerinden hızı 0.5x yapin hızlanır ve rom kurun Android 10'a zaten siz biliyorsunuzdur
Anonymous
Not applicable
Galaxy J
👍 babam.kullaniyor aktifte ama ben pek sevmiyom o rom işlerini yinede teşekkür ederim önerin için
Galaxy J
Ne demek
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy J
Accubattery yanlis hatirlamiyorsam bir kac kez sarj fullemesinden sonra dogru bilgiler gosteriyor bende kullaniyorum cihazim da.
Anonymous
Not applicable
Galaxy J
5 6 yazdim, ama daha fazla 10 olmuştur zaten
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy J
Eğer verdiği sonuç doğruyu yansıtıyorsa bence pil sağlığı 5 yıllık bir cihaz için çok iyi.
Anonymous
Not applicable
Galaxy J
Yüzde 100 olmasada yüzde 90 doğru
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy J
Çok fazla yiklenmiyorlar,ısıtmayıp normal kullanıyorlar ve sürekli şarja takmadıkları için de batarya şarj tekrar süresi daha az oluyor.Bu da ömrü uzatıyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy J
Yüzde 50 çıkan da bu dediklerini yapmaz bence ha 80 90 çıkanlar hariç