Original topic:

S24 Plus

(Topic created on: 12-27-2024 09:05 PM)
261 Views
Major_Tom
Active Level 4
Options
Galaxy Gallery

image

image

image

image

image

image

image

S24 plus kamerasındaki PRO ve RAW modları ile (Tripod kullanılarak) iddialı düzeyde gündüz/gece fotoğrafları çekmek mümkün ..!
Tecrübe ettikçe daha iyi fotoğraflar almaya devam edeceğim 

13 Comments
Galaxy Gallery
Çok güzel kareler uzun pozlama fotoğrafları da çekebilirsin 👏
Major_Tom
Active Level 4
Galaxy Gallery
Hepsini deniyorum, samsung, kursa gitmeyi gerektirecek kadar gelişkin bir cihaz yapmış, yeteneklerini yeni keşfediyoruz
mertys
Expert Level 3
Galaxy Gallery
Knk o pempe tonlar tam gta oyunu akustiği veriyor 😊
Major_Tom
Active Level 4
Galaxy Gallery
Valla oyun kültürüm olmadığı için bişey diyemiyorum..😋 ama yavaş yavaş yeni bir hobi oluştu, samsung kamerası sayesinde daha az sigara içiyorum,
0 Likes
mehmetakdag
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Güzel kareler 👏🏻
Major_Tom
Active Level 4
Galaxy Gallery
Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar ...20241225_234447_1000117494_1735159508.jpg20241227_205604_1000117736_1735322172.jpg
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Samsung bu fotoğraf konusunda apple den önde bir firma çoğumuz normal mod kullanıyoruz ama pro ve raw modu kullanarak harikalar yaratabilcek bir potansiyele sahip
KeremS24Plus
Active Level 8
Galaxy Gallery
Güzel kareler 👏👏
Major_Tom
Active Level 4
Galaxy Gallery
Bunlar çok sayıda deneme çekiminden gelişigüzel seçtiğim kareler. Daha net ve başarılı olanları var ama burada gönderilere fotolar galeriden eklenemediği için denk geldiği gibi yolladım, ilerledikçe daha iyi görseller atacağım,
RAW ve PRO modlarında ND filtre, ISO, deklanşör hızı ayarlarını optimize ettiğimizde harika işler çıkıyor.
0 Likes