cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20fe Snapdragon

(Topic created on: 09-28-2023 04:41 PM)
139 Views
Ömersönmez07
Active Level 5
Options
Galaxy Gallery

image

0.5x

image
1.0x

image
3.0x

7 Comments
tolgaS20FE
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Hocam merhaba cihazınızın ekran süresi ortalama olarak kaç acaba merhak ettim de
Galaxy Gallery
5,6 saat civarı ama neredeyse çoğu özelliği açık olarak kullanıyorum
ykp-A32
Active Level 6
Galaxy Gallery
Yeni s20fe snapdragon aldım. Şarjı beni memnun etmedi. 21 dk ekran suresi verdi %100den %90a güç tasarrufu açık olmasına rağmen
Galaxy Gallery
Yeni aldıysan biraz daha uzar o süre ama çokta bi beklentin olmasın ben arştırarak aldım yani biliyodum fazla bi ekran süresi vermiceni hemen hemen aynı fiyata başka markanın telefonunuda almak istemedim samsungun arayüzüne alışık olduğum için ha sorarsan memnunmusun diye işlemcinin verdiği performanstan memnunum ben zaten oyun oynamak için almıştım işini gayet iyi yapiyo bence kamerasida iyi ama pil konusunda gerçekten hayal kırıklığı
ykp-A32
Active Level 6
Galaxy Gallery
Evet haklısın. Orta sınıf telefonlar 10saat ekran süresi alabiliyor. O süreyi bizde alabilsek 120hz ile süper olurdu
Telefon 2020 çıkışlı. A54 gibi güncel bir telefona geçmek mantıklı olacak gibi amirallerjn şarjı az gidiyor çünkü
0 Likes
Galaxy Gallery
Hem amiral gemisi Hem de şarj konusunda iyi olduğu için s23 alacam bundan sonra Allah izin verirse nasıl bi deneyim sunar merak ediyorum
ykp-A32
Active Level 6
Galaxy Gallery
S24 eli kulağında:) s23 fe de çıkmak üzere bir değerlendir bakalım