Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Samsung a15 de ois varmi View Post
Galaxy A15 için First One UI 8 dahili yapısı görüldü Yapı Sürümü: A156EDXU5DYF1/A156EOLM5DYF1/A156EDXU5DYF1 View Post
A35 de android 15 ile yani şimdiki sürüm ile aynı kodlu ve aynı yapım tarihine sahip(nisan) güncelleme teste giriyor bu ne güncellemesi yada bir... View Post
A36 cihazımının android güvenlik yaması düzeyi 1 Nisan 2025 güncelleme tahmini ne zaman gelir View Post
Bir Samsung A serisi kullanıcısı olarak şunu açıkça söylemek gerekiyor: Batarya sağlığını öğrenmek bu kadar zor olmamalı. Kodlarla uğraşmak, gizli... View Post
Cihazımı 2 gün öncesinde detaylı şekilde temizledim(çöp dosyalar, fotoğraf/videolar, bazı uygulamaların ön bellekleri, kullanılmayan uygulamalar vs)... View Post
Şuanda kullanıyorum da sizce nasil telefon View Post
Telefonuma gelen son güncellemeden sonra bazı zamanlar kilit ekranı açılmıyor aynı sorunu yaşayan var mı View Post
BUNE A06 YETİMMİ KAÇ GÜN OLDU View Post
1- GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERİNE GİRİYORUZ - KIRMIZI OK İLE İŞARETLİ YERİ AKTİF HALE GETİRİYORUZ ( MAXİMUM KARE HIZININ 60 HZ SINIRLANDIRILMASINI... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1012 | |
1011 | |
777 | |
467 | |
372 |
User | Count |
---|---|
67 | |
53 | |
44 | |