cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

?

(Topic created on: 01-19-2023 11:29 AM)
362 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

BU GÜVENLİK VE GİZLİLİK NEDİR BİLEN VAR MI ? ⬇️

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Galaxy A

:  Ayarlarda bulunan güvenlik ve gizliliğin kısa yoludur. Ama kısa yol olarak aktif olmuyor. Güvenlik ve gizlilik yazısının üzerine basılı tutulduğu zaman uygulama ayarları kontrol edebilirsin.

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kısayol,ayarlardan güvenliğe kısayoldan girmek için.Screenshot_20230119_113446_1000027694_1674117286.jpgScreenshot_20230119_113511.jpg
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Şahsen orası için olduğunu sanmıyorum. Burası için daha kullanışlı olur. Yani, kim orası için kısayol istesin ki? Burası için kısayol olması daha mantıklı. O kısayola dokunduktan sonra Tara'ya dokunup hızlıca güvenlik ve gizlilik kontrolü yapılabilir.Screenshot_20230119_113747_Settings_1000001581_1674117467.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu şekilde bakarsan daha ne tuhaf kısayolları var.Mesela kamera için kısayol konuluyor o zaman ona da gerek yok ama koyulmuş 🙂,not için de kısayol konulmuş gibi.Hem orası değilse bile biri çıkıp doğrusunu göstersin bende doğrusunu öğrenmiş olurum,bilmemek değil öğrenmemek ayıp 😊
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Kaçabilen, küçük ve hızlı anları fotoğraflayabilmek zor olabiliyor. Yani, kamera kısayolu aslında pek de mantıksız değil. Not kısayolu ise hızlıca not almak için kullanışlı. Mesela, not almak için Google Keep kullanıyorum saat uygulaması da var ama bana saat uygulaması da yetmiyor saat ana ekranına kısayol koymak gerekiyor. O kadar yani.😃 Fikirler, önemli şeyler hızlıca unutulabiliyor. Gelelim Gizlilik ve güvenlik kısayoluna. Benim dediğim gibiyse eğer, bazıları için kullanışlı olur o da ya "acaba virüs bulaşmış mıdır?" diye tedirgin olanlar ya da sürekli virüs bulaştıranlar için. Şahsen pek kullanmam çünkü uygulama yüklesem "Play Protect Tarafından Doğrulandı" olmayan uygulamaları yüklememeye çalışırım. Hangi tarayıcıyı, hangi arama motorunu kullanırsam hep en yüksek güvenlik ayarlarında kullanırım gibi gibi. Eğer sizin dediğiniz gibiyse, valla, orası için kısayola ihtiyacı olan 3 kişi bulun orası için kısayol yapılmasını mantıklı göreceğim.😃
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Konu nasılsın kullanıldığı değil,doğrudan bildirim paneline tıkladığında kamera açılıyor mu bir bak istersen.Note için de zaten menüde ya da ekrana kısayol veya widget olarak konulabiliyofken bildirim paneli ne alaka,bunu söylüyorum.Mxntıksj lıksa buyur bu da mantıksız.
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
İlk kaydırdığımızda çıkan 6lı yer hariç bana da saçma geliyor. Yoksa not almak veya fotoğraf çekmek isteyen birisi için kullanışsız olur. Mesela eğer fotoğraf çekecek olan biri kısayolu o ilk 6lı kısayol kısmına koyarsa sadece 3 hareket ile ile fotoğrafını çekebilir. 1# Hızlı paneli aç, (Burada kamera kısayolunu en sağa koyduk sayacağız. Tabii öyle bir kısayol yok ama neyse varmış sayalım.) 2# Kamera kısayoluna dokun, (Şimdi Yüzen Denklanşör Tuşu'nu az önceki kısayolla aynı hizaya getirdik sayıyoruz) 3# Denklanşöre tıkla. Tak tak tak! Birkaç saniye içinde fotoğraf veya video çekildi. Ama not almak için aynısını söyleyemem.🤷 Ona bir senaryo bulamadım. Harbiden kullanan varsa söylesin ne tur durumlarda kullandıklarını.
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Keşke önce arama kısmından aratıp baksaydınız. Boşuna aynı gönderi açılmış oluyor böylece. Oradaki "Güvenlik ve gizlilik" düğmesi büyük bir ihtimalle ayarlardaki "Güvenlik ve gizlilik" kısmına yönlendiriyor. Ama şuan herhangi bir işlevi yok. Sonraki güncellemeler ile işlevli hâle gelebilir.
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy A
O bir yazılım hatasından sonra ortaya çıkmış işlevsiz bir araçtır.
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Galaxy A

:  Ayarlarda bulunan güvenlik ve gizliliğin kısa yoludur. Ama kısa yol olarak aktif olmuyor. Güvenlik ve gizlilik yazısının üzerine basılı tutulduğu zaman uygulama ayarları kontrol edebilirsin.

0 Likes