BilalCan
Beginner Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-18-2024 09:19 AM in
Galaxy A
Telefonum güncelleme aldı ve sim kartı okumuyor
7 Comments
AEFSANE
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2024 09:21 AM in
Galaxy A
telefonu formatla düzelir istersen yada fabrika ayarlarına döndür
BilalCan
Beginner Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2024 09:22 AM in
Galaxy A
Yaptım olmadı
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2024 10:21 AM in
Galaxy A
muhtrmelen SİM kartı çıkartıp silip geri taktığınızı varsayıyorum. SİM kartı başka bir cihazda deneme şansınız varsa kontrol edin, SİM hata vermez ise diğer cihazın SİM kartını da sizin tlf da test edin. Hata tlf.da mı Sim kartta mı anlaşılması açısından ön test yapmış olur ona göre hareket edersiniz.
BilalCan
Beginner Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2024 10:23 AM in
Galaxy A
Sim çıkarıp başka tlf.da denedim sorun yok. Başka sim taktım o da sim yok hatası devam ediyor
Tolgaa94
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2024 10:31 AM in
Galaxy A
Takılmış olabilir yazılım sıfırlama yapın mutlaka
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2024 10:44 AM in
Galaxy A
Sıfırlama sonrası Sorun devam ediyorsa yapacak bir şey yok, servise gideceksiniz.
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si07
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2024 04:31 PM in
Galaxy A
Merhaba
Cihazınızın kontrol edilebilmesi için dilerseniz; Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder başlığı>Hata Raporları>"veri" bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte ''Gönder'' butonuna basınız.
Birkaç dakika içinde Hata Raporu, sistem kayıt verileriyle beraber gönderilecektir.
Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.
Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz;
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Ayrıca bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz.
İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, SIM kartı ve hafıza kartını çıkartınız.
Daha sonra; Ayarlar>Genel Yönetim>Sıfırla>"Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Sorunun devamı hâlinde, cihazınızın kontrol edilebilmesi için, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakınınızdaki Samsung Yetkili Servis merkezini ziyaret ediniz.
Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek ve konu hakkında bilgi edinebilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa lütfen yorumumu 3 nokta üzerinden kabul et teşekkürler :) ✅️
Cihazınızın kontrol edilebilmesi için dilerseniz; Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder başlığı>Hata Raporları>"veri" bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte ''Gönder'' butonuna basınız.
Birkaç dakika içinde Hata Raporu, sistem kayıt verileriyle beraber gönderilecektir.
Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.
Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz;
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Ayrıca bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz.
İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, SIM kartı ve hafıza kartını çıkartınız.
Daha sonra; Ayarlar>Genel Yönetim>Sıfırla>"Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Sorunun devamı hâlinde, cihazınızın kontrol edilebilmesi için, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakınınızdaki Samsung Yetkili Servis merkezini ziyaret ediniz.
Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek ve konu hakkında bilgi edinebilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa lütfen yorumumu 3 nokta üzerinden kabul et teşekkürler :) ✅️