cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

sarj

(Topic created on: 12-29-2020 07:31 PM)
335 Views
Atilla Kaan
Active Level 6
Options
Galaxy A

Arkadaşlar Daha önceden yazmıştım bişey olmaz dediniz ama ben korkmaya başladım telefonun şarjı %39 ken kapattım açtım %44 oldu bu çoğu zaman oluyo daha cihaz 1 yıllık cihazım Samsung Galaxy A20 telefonun bataryasina bişey mı oluyor acaba yardım edin

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba xXAKY05Xx,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soru ile foruma katkı sağladığınız için teşekkürler.

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
mustafa066666
Active Level 6
Galaxy A
benim eski telefonda da öyle olmustu bataryayı değiştirince düzeldi
aknos
Active Level 4
Galaxy A
bataryayı orjinali ile serviste değiştirme talebinde bulun
Atilla Kaan
Active Level 6
Galaxy A
Daha telefon 1 yıllık ama ve bataryayida çok dikkatli kullanıyorum
0 Likes
aknos
Active Level 4
Galaxy A
yeni bi güncelleme gelicek onu bekle istersen garantin devam ediyorsa güncelleme ile duzelmesse aldığın yere geri götür
Atilla Kaan
Active Level 6
Galaxy A
Teknosa dan almıştım 2 yıl garantisi vardi
0 Likes
iremnur
Active Level 6
Galaxy A
Bu durumda herhangi bir ücret isterler mi
0 Likes
aknos
Active Level 4
Galaxy A
sizden kaynaklanan bi sorunsa isterler ama telefonun sorunu ise bi ücret istemezler
0 Likes
Blueinferno
Active Level 1
Galaxy A
aynı sorun arada bendede oluyor
0 Likes
iremnur
Active Level 6
Galaxy A
bende de var cihazım A30 şarjım kafayı yemeye başladı güncelleme ile düzelmezse en mantıklısı batarya değişimi sanırım
0 Likes