Original topic:

Garanti Servisi

(Topic created on: 03-31-2026 02:16 PM)
125 Views
Bugrga
Active Level 3
Options
Galaxy A

Selamlar dostlar galaxy a34 kullanıyorum zamanında telefonumda bataryada bir sorun vardı bataryası telefon içinde koptu gibi birşey oldu telefonu sallayınca içinden ses çıkıyordu. Bi kaç gündürde hem sarj hızlı bitiyor hemde ekranımda sorun var. Mesela geçen gün telefon zaman zaman mor ekran veriyor beyaz olan kısımları mor pembemsi bir tonda gosteriyordu sarjı bittikten sonra direkt telefon açılmadı nasıl açıldı onuda bilmiyorum hatta telefon açılış ekranında çıkan samsung yazisi vs varya onlar bile morumsu bi renkte cikiyordu. Simdi biraz duzeldi ama gene mesela ekran parlaklığını kıssam morumsu bir renk ekran parlaklığını fullesem sıcak sarımsı ekran koruması renginde bir renk çıkıyor. Yazılımsal olarak göz koruma kalkanı olsun gibi programlari kontrol ettim ama düzelmedi. 

Sonuç olarak
Bu telefonum karşılaştığı 2.sorun ve telefonumun parçası merdiven altı hicbir yerde degismedi hersey icin yetkili servise gittim. Sadece kozmetik olarak kusurlar var onlarde benden kaynaklı ama donanımsal olarak hiçbir benden doğacak sıkıntı yok. Telefonumun karşılaştığı 2.sorun olduğu için ayıplı mal karşılığında telefonumu sıkıntısız bir kopyasıyla degistirmem mumkunmu?
1 Comment
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
bataryanın sallandığı dönemde flex kablosuna zarar gelmiş olabilir ve etkisini yeni yeni gösteriyordur. Eğer bataryanın bandı kusurlu ve servis "kullanıcı hatası değil" dediyse , servis flex değişimi yada ekran değişimi yapmak zorunda(bildiğim kadariyla)