cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

samsung a51

(Topic created on: 05-05-2020 12:06 PM)
176 Views
ganimee
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Yaklaşık 2 ay önce samsung a51 aldım lanet olsu  aldığım güne ve sırf kamerası için almıştım. Video çekemiyorum sanki 10 sene öncesinin telefonuyla çeker gibi öyle bi kalitesizlik donma var hele ki instagramda video çekmek resmen zulüm ya şu durumu halledin ya da başka yerlere başvuralım 

0 Likes
4 Comments
winterfall
Active Level 3
Galaxy A
nereden satin almiştin telefonu
0 Likes
TRMEHMEET
Active Level 6
Galaxy A
Güncelleme Gelmesini Beklemen Gerekli malesef bende hiç sorun yok sizin cihazda yazılım problemi vardır.
0 Likes
ganimee
Beginner Level 2
Galaxy A
yani ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ganimee,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar-Uygulamalar-Kamera-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Durumun devamı halinde, incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.

MOD​​

0 Likes