cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

samsung a10 açılmıyor.

(Topic created on: 03-25-2021 01:35 AM)
5419 Views
athena16
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefon sabah 100ken şarjı bi anda kapandı. ses kısma ve güç tuşuna basıyorum aynı anda ama 15 saniye sonra bir titreşim oluyor o kadar başka bir şey olduğu yok. bi anda kapanmasının nedeni nedir? basmaya devam ettiğimde tuşlara 15 saniye de bir titremeye devam ediyor. anlamadım neden. ekran da da herhangi bir hata vs hiçbirşey vermiyor siyah ekran sadece.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Ses kısma ve güç tuşuna 7 saniye kadar basılı tutup cihazın yeniden başlamasını sağlayın. Cihaz açıldığında aniden kapanmanın incelenmesi için hata raporu gönderebilirsin. Cihaz eğer açılmıyor ise yetkili servise kontrol ettirmen gerekiyor.

View solution in context

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
şarja takılıyken deneyin
athena16
Active Level 1
Galaxy A
yaklaşık 1 dakika öyle bekledim herhangi bir tepki vermedi telefon
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
servislik bu iş
athena16
Active Level 1
Galaxy A
neden böyle olduğu hakkında en ufak bi fikrim yok daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
ilginç bir durum söylediginiz gibi uzaktan destek alın
0 Likes
athena16
Active Level 1
Galaxy A
tamam teşekkür ederim yine de
0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Ses kısma ve güç tuşuna 7 saniye kadar basılı tutup cihazın yeniden başlamasını sağlayın. Cihaz açıldığında aniden kapanmanın incelenmesi için hata raporu gönderebilirsin. Cihaz eğer açılmıyor ise yetkili servise kontrol ettirmen gerekiyor.
athena16
Active Level 1
Galaxy A
cihaz da hiçbir tepki yok 15 saniye kadar beklediğimde bir titreşim oluyor ve bu titreşim her 15 saniye de bir tekrarlanıyor. teşekkür ederim sanırım servise gitmesi gerekecek