- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-21-2020
09:40 PM
(Last edited
10-21-2020
09:42 PM
by
User0000005
) in
Samsung A30 telefonumun parmak izi sensörü çalışmıyor eski parmak izini kaldırıp tekrar oluşturdum yinede çalışmıyor sağlık bir yardımda bulunursanız sevinirim...
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-22-2020 03:38 AM (Last edited 10-22-2020 03:38 AM ) in
Galaxy AMerhaba hasooonnn,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konu ile ilgili, aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz;
• Cihaz buruşan veya yaralanan parmaklarınızı algılamayabilir.
• Cihaz küçük veya ince parmaklara ait parmak izlerini algılamayabilir.
• Algılama performansını iyileştirmek adına, cihazda kullanılan görevleri iyileştirmek için en
sık kullandığınız elinizin parmaklarını kaydedin.
• Parmak izi tarayıcı sensörü, parmak izlerini tanır. Parmak izi tarayıcı sensörünün bozuk para,
anahtar ve kolye gibi metal subjeler tarafından çizilmediğinden veya hasar görmediğinden
emin olun.
• Parmak izi tarayıcı sensörünün koruyucu filmler, çıkartmalar veya diğer aksesuarlarla
kapatılması parmak izi tanınma oranını azaltabilir. Parmak izi tarayıcı sensörü başlangıçta
koruyucu bir filmle kaplıysa, parmak izi tarayıcı sensörü kullanmadan önce filmi kaldırın.
• Parmak izi tarayıcı sensörünün ve parmaklarınızın temiz ve kuru olduğundan emin olun.
• Eğer parmağınızı bükerseniz veya parmak ucunuzu kullanırsanız, cihaz parmak izlerinizi
algılamayabilir. Parmağınızın parmak izi tarayıcı sensörünü tamamen kapladığından emin
olun.
• Kuru ortamlarda, cihazda statik elektrik birikebilir. Kuru ortamlarda bu özelliği
kullanmaktan kaçının veya özelliği kullanmadan önce, metal bir subjeye dokunarak statik
elektriği boşaltın.
Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Parmak İzleri" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-21-2020 09:44 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-21-2020 09:47 PM in
Galaxy ASamsung members> yardım al> interaktif kontroller bölümünde parmak izi testi yapmanızı tavsiye ederim kötü çıkarsa cihazı en yakın Samsung servisine götürmelisiniz Eğer iyi çıkarsa uzaktan destek ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim
Samsung members> yardım al> uzaktan destek Daha sonrasında gerekli uygulamayı indirip müşteri hizmetlerini arayacaksınız ve bağlanmak istiyorum diyeceksiniz
ya da cihazı parmağınızı tanıtırken eliniz ıslaksa veya kirli ise bundan dolayı çalışmayabilir kaldırıp tekrar eklemenizi tavsiye ederim Ayrıca parmak izi sensörünü temizleyip tekrar denemenizi tavsiye ederim
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-21-2020 09:58 PM (Last edited 10-21-2020 09:59 PM ) in
Galaxy ABöyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle
Donanımsal yada yazılımsal sorun olduğunu anlamak için samsung members üzerinden parmak izi testi var yapanı tavisye ederim eğer kötü çıkarsa en yakın samsung yetkili servise vermemi tavsiye ederim yada kardeşim normal çıkarsa
Durumu samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim yeni yazılım güncellemsi ile çözülebilmesi için

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-22-2020 03:38 AM (Last edited 10-22-2020 03:38 AM ) in
Galaxy AMerhaba hasooonnn,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konu ile ilgili, aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz;
• Cihaz buruşan veya yaralanan parmaklarınızı algılamayabilir.
• Cihaz küçük veya ince parmaklara ait parmak izlerini algılamayabilir.
• Algılama performansını iyileştirmek adına, cihazda kullanılan görevleri iyileştirmek için en
sık kullandığınız elinizin parmaklarını kaydedin.
• Parmak izi tarayıcı sensörü, parmak izlerini tanır. Parmak izi tarayıcı sensörünün bozuk para,
anahtar ve kolye gibi metal subjeler tarafından çizilmediğinden veya hasar görmediğinden
emin olun.
• Parmak izi tarayıcı sensörünün koruyucu filmler, çıkartmalar veya diğer aksesuarlarla
kapatılması parmak izi tanınma oranını azaltabilir. Parmak izi tarayıcı sensörü başlangıçta
koruyucu bir filmle kaplıysa, parmak izi tarayıcı sensörü kullanmadan önce filmi kaldırın.
• Parmak izi tarayıcı sensörünün ve parmaklarınızın temiz ve kuru olduğundan emin olun.
• Eğer parmağınızı bükerseniz veya parmak ucunuzu kullanırsanız, cihaz parmak izlerinizi
algılamayabilir. Parmağınızın parmak izi tarayıcı sensörünü tamamen kapladığından emin
olun.
• Kuru ortamlarda, cihazda statik elektrik birikebilir. Kuru ortamlarda bu özelliği
kullanmaktan kaçının veya özelliği kullanmadan önce, metal bir subjeye dokunarak statik
elektriği boşaltın.
Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Parmak İzleri" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD