cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bir daha Samsung mu yanından bile geçmem

(Topic created on: 12-27-2024 10:25 PM)
397 Views
ersan333
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

İki kere telefon aldım bir yıl arayla a34 5g ikisinin de ekran sensörü bozuk bir de tutup teknik servis ve Samsung'un merkezi benimle dalga geçiyor neymiş telefon sağlammış. Samsung'un merkezine videolu mesaj atıp Kore'ye göndereceğim Samsung mu bir daha asla. bu telefonları alacağınıza gidip note 10 pro alın bundan daha iyi çalışıyor ekran koruyucu takıyorsun parmak izi çalışmıyor ben böyle bir telefon görmedim Samsung artık resmen çöp üretiyor ya da Türkiye'ye gönderdikleri çöp arkadaşlar uzak durun gidin Apple alın rahat edin

21 Comments
Galaxy A
😂 gülüyorum sadece xiaomi ile karsilastiriyo
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Ben kıyas işine başka boyut getireyim bir kamyon para verip telefon alıyoruz Samsung dan sonra orijinal diye şarj aleti alıyoruz sonra burada resim yollayıp bu alet orijinal mi diyenler de mevcut forumda ayni senin dalga geçtiğin marka o sorunu yaşatıyor mu kullanıcısına en az 33 watt şarj eden aleti kablosu ve kılıfı kutusundan çıkıyor bu aslında bizi ne kadar umursadığını ortaya koymuyor mu Samsung un
0 Likes
Galaxy A
Güncelleme vererek diğer sağlam şeyleri bozan, başka markaları birebir geçiren, kopyalayan bir markanın 33W koyması mı sizi umursadığını gösteriyor? Samsung şarj aleti koymasa bile, telefon camiasında en çok sevilen ve satın alınan marka. Şarj aletine, kılıfa verdiğiniz paraya mı canınız sıkılıyor? Samsung yaptığı şeylerde en başarılısını yapan marka en ucuz telefonu bile kaliteli bir yerde
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
S 24 ultra aldım 3 ay olmadı kullanmak için orijinal kılıf 45 watt şarj aleti bulamadım teknlolji marketler de bu sorun değil mi
0 Likes
Galaxy A
Demek ki çok satıldığı için tükeniyor alternatif seçeneklere bakmak aklınıza gelmedi mi hepsiburada, trendyol, galaxy shop...
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Geldi sonra buraya resimleri çekip bunlar orijinal mi diye de paylaşayım mı
0 Likes
ForGalaxyUser
Active Level 6
Galaxy A
Apple samsungla baş edemiyor xiaomi ile kıyaslıyorsun birde
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
S 22 ultra cihazım vardı teknik serviste kullanıcı hatası denildi ekran kasa ve batarya değişimi yapıldı 9 bin ₺ ödedim parasında değilim aldığımda ekranda oluşan sorunu video olarak buraya paylaştım ebru elektronik yazarsanız s22 ultra ile sorun olarak izleyin o şekilde telefon teslim edildi gerekli işlemler yapıldı sorun çözüldü bakımı onarımı yapıldı diyerek burada gerçekleri de söyleyin
0 Likes
Galaxy A
Bir kıyaslayacak şarj aleti koymamasını mı buldunuz? İnternet ortamında aldığınız aletlerin hepsi çakmaysa, o zaman yorumlara bakıp almak da mı aklınıza gelmiyor? Çakma zaten bariz belli ediyor kendisini.

S22 Ultra için de cihaz ne durumdaydı? Neden kullanıcı hatası verildi? Muhtemelen düşürmüşsünüzdür, ekran gitmiştir doğal olarak. O zaman sigorta yaptıracaktınız. Samsung her arızalı, kullanıcı hatası olan telefonu kendi cebinden mi ödeyecek?