cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

parmak izi algilamiyor ve bazen hic acilmiyor

(Topic created on: 02-09-2020 12:02 AM)
216 Views
emre35
Active Level 3
Options
Galaxy A

A50 parmak izi algilamiyor hep hata veriyor acmiyor

7 Comments
ジャン
Active Level 4
Galaxy A
ellerini yıka 🙃
emre35
Active Level 3
Galaxy A
bu cop icin bi de el mi yikiycam zaten bes para etmez bi sey yapmislar.. kamerasi cop!
0 Likes
ErenA
Active Level 6
Galaxy A
parmak izi ekranda a50 lerde bildiğim kadarıyla. Ekran koruyucu çıkarıp parmak izinizi kaydedip öyle ekran koruyucu yapıştırmanızı tavsiye ederim.
0 Likes
emre35
Active Level 3
Galaxy A
aldigim gunku ekran koruyucu var ustunde.. kendi ekran koruyucusundan da mi okumuyor pes dogrusu..
0 Likes
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba emre35,

Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Samsung Members > Yardım alın > İnteraktif kontroller > Parmak izleri bölümünden test ederek, sonuçları kontrol etmenizi öneririz. ‘’ Parmak izi tarayıcısı normal olarak çalışıyor ‘’ sonucu çıkarsa sensörde bir sorun yoktur.
Sorun için bir kaç adım şu şekildedir;
• Cihazınızda yer alan Parmak izi sensörünün temiz olduğundan emin olun. ( Temiz ve yumuşak bir bez ile daire şeklinde parmak izi sensörünü temizleyebilirsiniz.)
• Cihazınızda herhangi bir aksesuarın parmak izin sensörünü engellemediğinden emin olun.
• Cihazınıza Parmak izinizi tanımlatırken bir hata oluşmuş olabilir veya tam olarak tanımlanmamış olabilir. Kayıtlı olan parmak izlerini kaldırarak, yeniden parmak izini tanımlatmanızı öneririz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
emre35
Active Level 3
Galaxy A
her defasinda bunlarla mi ugrasacagim! huawei bile islak ve terli elle basarken aninda okuyor! siz onlarin gerisinde kaliyorsunuz artik samsung kaliteli uretim yapmiyor! zatenvsordugum herkesbparmak izi kotu diyor!!
0 Likes
Galaxy A
sat telefonu huawei al o zaman boş yapma şurada
0 Likes