cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

parlaklık sorunu

(Topic created on: 08-02-2020 05:37 PM)
657 Views
arzumkaya
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba,

Samsung A71 telefonumu daha yeni aldım 2 hafta oluyor başta normaldi ama şu an ekran parlaklığı en sonda olmasına rağmen parlaklık baya düşük. Telefonu yeniden başlattığımda en yüksek parlaklıkta açılıyor normal ama 2 3 sn sonra karanlık bi parlaklıkta kalıyor. Parlaklık ayarlarımda otomatikte falan değil yaşayıp ta çöze bilen var mı acaba ya?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba arzumkaya,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. Paylaşmış olduğunuz görüntüde bir sorun göremedik. İncelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blank target=_blanktarget=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a7...

Teşekkürler. İyi Bayramlar.

MOD​

View solution in context

0 Likes
14 Comments
pubg68
Active Level 2
Galaxy A
aynen bendede a70 var pubg callof dulty asfalt 9 farmik smulator 2020 de rahatsız edecek şekilde dedig8n gibi yapıyor oyunda degilkende bazen yapıyor acaba yazılımdandımi ki bende bilemedim
arzumkaya
Active Level 1
Galaxy A
bende anlamadım yani telefonu yeniden başlatnca ne güzel açılıyor parlaklık 2 3 sn sonra otomatik sönüyor panele falan bakıyorum parlaklık son seviyede gözüküyor ayarlarda baya baktım düzeltemedim güncellemede bencede bu sorun çözülmeli yani güneşli bi ortamda görme zorluğu çıkarıyor bu sorun
0 Likes
denizhanA9
Active Level 3
Galaxy A
adaptif güç tasarrufu modu veya güç tasarrufu açıksa ondan olabilir çünkü cihazı sınırlar tasarruf modu bi bakabilirsin
0 Likes
arzumkaya
Active Level 1
Galaxy A
adaptif güç modunu kapattım aynı durum devam ediyor
0 Likes
ALİBAKIR
Active Level 3
Galaxy A
sensörlerden dolayi oluyor ortam ışığını göre ayarlıyor
0 Likes
ALİBAKIR