cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

otomatik döndürme olmuyor

(Topic created on: 07-15-2020 08:15 PM)
482 Views
mustafaakarsuu
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Samsung a71 telefonumda bildirim panelinde ekranı döndürme yok ayarlarda da bulamadım ekran döndürme yapamıyorum yardımcı olur musunuz

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Bildirim panelinde "Otomatik döndürme" kapalıysa yerine "Portre" yazıcaktır. "Otomatik Döndürme" Açıksa zaten otomatik döndürme yazar.

Bunun dışında Hem "Otomatik döndürme" Hem de "Portre" ikiside görünmüyorsa bildirim panelinin sağ üsttünde ki 3 noktaya basın "Tuş Sırası" üstüne basıp orda mı diye kontrol edin.

Orda yoksa "Ayarlar > genel yönetim > sıfırla > fabrika ayarlarına dön" işlemlerini takip ederek ayarlarınızı sıfırlayın.

Durum yine aynı ise Samsung members üzerinden hata raporu gönderin.

View solution in context

0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim öncelik bildirm panelini indirdiğiniz otomatik kontrol yada pitte yazması gerekiyor bunlar yoksa

Ayarlar >genel yönetim >sıfırla >fabrika ayarlarını sıfırlamanı tavsiye ederim eğer sorun çözülmedi ise

Samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim
Yâda

Samsung tudor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine arayıp samsung uzaktan destek almak istiyorum diyeceksin ve bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar

View solution in context

0 Likes
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Portre/Oto. döndür ayarını göremiyorsanız Tuş Sırası'ndan açtığınızdan emin olun. Buna rağmen bulamadıysanız, Ayarlar > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön adımlarını uygulayabilirsiniz. Bu adımları uygulamanız, cihazınızdaki verileri silmeyecektir.

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Bildirim panelinde "Otomatik döndürme" kapalıysa yerine "Portre" yazıcaktır. "Otomatik Döndürme" Açıksa zaten otomatik döndürme yazar.

Bunun dışında Hem "Otomatik döndürme" Hem de "Portre" ikiside görünmüyorsa bildirim panelinin sağ üsttünde ki 3 noktaya basın "Tuş Sırası" üstüne basıp orda mı diye kontrol edin.

Orda yoksa "Ayarlar > genel yönetim > sıfırla > fabrika ayarlarına dön" işlemlerini takip ederek ayarlarınızı sıfırlayın.

Durum yine aynı ise Samsung members üzerinden hata raporu gönderin.
0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim öncelik bildirm panelini indirdiğiniz otomatik kontrol yada pitte yazması gerekiyor bunlar yoksa

Ayarlar >genel yönetim >sıfırla >fabrika ayarlarını sıfırlamanı tavsiye ederim eğer sorun çözülmedi ise

Samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim
Yâda

Samsung tudor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine arayıp samsung uzaktan destek almak istiyorum diyeceksin ve bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar
0 Likes
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Portre/Oto. döndür ayarını göremiyorsanız Tuş Sırası'ndan açtığınızdan emin olun. Buna rağmen bulamadıysanız, Ayarlar > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön adımlarını uygulayabilirsiniz. Bu adımları uygulamanız, cihazınızdaki verileri silmeyecektir.
0 Likes