cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

otomatik döndürme olmuyor

(Topic created on: 07-15-2020 08:32 PM)
390 Views
mustafaakarsuu
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Samsung a71 telefonumda bildirim panelinde ekranı döndürme yok ayarlarda da bulamadım ekran döndürme yapamıyorum yardımcı olur musunuz

3 Comments
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Bildirim panelinde "Otomatik döndürme" kapalıysa yerine "Portre" yazıcaktır. "Otomatik Döndürme" Açıksa zaten otomatik döndürme yazar.

Bunun dışında Hem "Otomatik döndürme" Hem de "Portre" ikiside görünmüyorsa bildirim panelinin sağ üsttünde ki 3 noktaya basın "Tuş Sırası" üstüne basıp orda mı diye kontrol edin.

Orda yoksa "Ayarlar > genel yönetim > sıfırla > fabrika ayarlarına dön" işlemlerini takip ederek ayarlarınızı sıfırlayın.

Durum yine aynı ise Samsung members üzerinden hata raporu gönderin.
0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim öncelik bildirm panelini indirdiğiniz otomatik kontrol yada pitte yazması gerekiyor bunlar yoksa

Ayarlar >genel yönetim >sıfırla >fabrika ayarlarını sıfırlamanı tavsiye ederim eğer sorun çözülmedi ise

Samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim
Yâda

Samsung tudor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine arayıp samsung uzaktan destek almak istiyorum diyeceksin ve bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar
0 Likes
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Portre/Oto. döndür ayarını göremiyorsanız Tuş Sırası'ndan açtığınızdan emin olun. Buna rağmen bulamadıysanız, Ayarlar > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön adımlarını uygulayabilirsiniz. Bu adımları uygulamanız, cihazınızdaki verileri silmeyecektir.
0 Likes