cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

one ui 3.0 güncelleme

(Topic created on: 02-04-2021 08:12 PM)
468 Views
fatiihdemirrr
Active Level 7
Options
Galaxy A

A70 te one ui 2.5 ile edge aydınlatmasına farklı efektler geldi(üst modellerde olan efektler) ancak benim a51 telefonumda da one ui2.5 yüklü ama sadece bu efektler var acaba Android 11 le gelmesi mümkün mü çünkü diğer efektler daha güzel 

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
teodan
Active Level 7
Galaxy A
Android 11 ile Edge Lighting mahvoldu. Diğerlerini istiyorsanız PlayStore'dan NiceLock indirin, sonda XDA forumundan Edge Lighting+ modülünü indirip kurun. Diğer aydınlatma türlerine de erişebilirsiniz.

View solution in context

Solution
teodan
Active Level 7
Galaxy A
Download Companion Manager benzeri isimli bir link olması lazım konuda. Oraya tıklayın, edge lighting+'a tıklayın, apkmirror'a yönlendirecek(apkmirror androidpolice tarafından yönetiliyor ve her apk google tarafından imzalıdır, güvenilir bir site), apk indirip kurun.

View solution in context

7 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Muhtmelen gelebilir diye düşünüyorum yada kardeşim Edge panel in güncellemesi ilede eklenebilir
Solution
teodan
Active Level 7
Galaxy A
Android 11 ile Edge Lighting mahvoldu. Diğerlerini istiyorsanız PlayStore'dan NiceLock indirin, sonda XDA forumundan Edge Lighting+ modülünü indirip kurun. Diğer aydınlatma türlerine de erişebilirsiniz.
fatiihdemirrr
Active Level 7
Galaxy A
forum açıldı ama bulamadım
Solution
teodan
Active Level 7
Galaxy A
Download Companion Manager benzeri isimli bir link olması lazım konuda. Oraya tıklayın, edge lighting+'a tıklayın, apkmirror'a yönlendirecek(apkmirror androidpolice tarafından yönetiliyor ve her apk google tarafından imzalıdır, güvenilir bir site), apk indirip kurun.
Galaxy A
Android 11 e özel modül güncellemesi henüz daha gelmedi ki ama
teodan
Active Level 7
Galaxy A
Bazı modüller güncellenmiş. Arkadaş One UI 2.5'ten bahsediyor.
fatiihdemirrr
Active Level 7
Galaxy A
yaptım şuan çok sağol