Original topic:

kamera

(Topic created on: 02-09-2021 02:57 PM)
540 Views
Muratto
Active Level 4
Options
Galaxy A

A30 ana kamera odaklamiyor ne yapmalıyım

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Muratto,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünümÇekim kalitesiyle ilgili bir sorun yaşıyorsanız, öncelikle kamera merceğinin temiz olduğundan emin olunuz. Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar-Uygulamalar-Kamera-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Cihaz kamerasında farklı sorunlar da varsa, incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​​

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Diyor
Active Level 8
Galaxy A
kamera önbelleğini temizleyin olmazsa kamera ayarlarını sıfırlayın
Muratto
Active Level 4
Galaxy A
denedim ama aynı
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Durumun videosunu alıp samsung members üzeriden hata raporu göndermeni tavsiye ederim kardeşim yeni gelecek yazılım güncellemsi ile düzelmesi dileğiyle kardrşim

Birde gelecek cevap olumlu olmaz ise en yakın samsung yetkili servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza uzman ekip tarafından
Muratto
Active Level 4
Galaxy A
Video nasıl alabilirim
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
ekran kaydedici indirip cihazdaki sorunu kayıt alabilrisiniz
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Muratto,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünümÇekim kalitesiyle ilgili bir sorun yaşıyorsanız, öncelikle kamera merceğinin temiz olduğundan emin olunuz. Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar-Uygulamalar-Kamera-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Cihaz kamerasında farklı sorunlar da varsa, incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​​

0 Likes