cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

insragram video

(Topic created on: 07-11-2020 09:04 PM)
237 Views
çikolata4848
Active Level 4
Options
Galaxy A
Samsung A51

Selamlar daha önce bu konu hakkında yazmıştım ve bir sonuca varamadım o yüzden tekrardan dile getirmek istiyorum. İnstagram da hikaye modunda video çekiyorum fakat video kasıyor ve çok çirkin bir görüntü yaratıyor. Lütfen rica ediyorum bu konu hakkında bana yardım eder misiniz. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
zıöhm
Active Level 4
Galaxy A
Android telefon çok fazla olduğu için Instagram geliştirme yapmıyor sen kendi kamera uygulamandan videonu, fotonu çek Instagrama yükle ozaman kaliteli donmadan olur sorun cihazında değil Instagramda.

View solution in context

4 Comments
Galaxy A
bu durum android işletim sisteminin instagram ile doğru calismadigindan dolayı görüntü kötü görünür.Kasmasi ise samsung kamerasıyla alakalıdır.Samsung Kameraları düşük ışıkta en parlak sonuç almak için ışığı yükseltiyor ve sonucunda kasmalar meydana geliyor.Maalesef sizin yapacağınız hıcbir şey bulunmamaktadır.Instagram uygulamasını ve telefonunuzu güncel tutun yeter.
çikolata4848
Active Level 4
Galaxy A
ya güzel açıklamışsınız teşekkürler ama benim kullandığım telefon modelinden daha düşük model kullanan arkadaşlarım çok daha iyi sonuç alıyor aklım buna ermiyor:))
0 Likes
Solution
zıöhm
Active Level 4
Galaxy A
Android telefon çok fazla olduğu için Instagram geliştirme yapmıyor sen kendi kamera uygulamandan videonu, fotonu çek Instagrama yükle ozaman kaliteli donmadan olur sorun cihazında değil Instagramda.
Galaxy A
Selam Dostum,

Maalesef piyasa bir çok telefon çıktığı için hepsi ile optimize edemiyor instagram.

Ama yakine gelecek instagram güncellemeleriyle düzeltileceğini umuyorum.

Ama size tavsiyem telefonun kendi kamerası ile çekip yüklemeniz.
0 Likes