cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

garanti ye gönderirken ekran desenini unuttum

(Topic created on: 07-20-2020 10:46 PM)
2627 Views
mrkara
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar bugün telefonumu kargo ile servise yolladım ama ekran kilidini kaldırmayı unutmuşum sonradan **bleep** ettim içine de kamera ile ilgili sorun yaşadığım için örnek fotoğraf bırakmıştım telefonun içinde ki verileri silmeden ekran kilidini açabilirler mi yoksa bana geri mi yollarlar ya da hard reset atarak açarlarsa benim fotoğrafları tekrar gönderme imkanım var mıdır

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mrkara,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Konu hakkında, Samsung yetkili servis merkezimize danışmanız gerekmektedir. 

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

15 Comments
UserEdited52
Active Level 6
Galaxy A

MERHABA DOSTUM;

Söyle olur ya onlar bunu yapar ya da sen

TELI PC BAGLAYIP DCIM DEN FOTOLARI SD KARTA VEYA ISTEDIKLERI YERS KOPYALARLAR (ONLAR)VEYA SENDE SD KART VARSA ONA YADA PC  NE TABI TEL GELIRSE 

COZUM KABUL EDERSEN SEVINIRIM:)

0 Likes
Galaxy A
şifreyi açmadan hicbir şekilde bağlantı kuramazlar.
0 Likes
Galaxy A
Samsung hesabınızla findmymobile sitesinden şifreyi kaldırın.
0 Likes
UserEdited52
Active Level 6
Galaxy A

Kurarlar eğer O TELEFON MRKARA 'NIN PC YE BAGLIYSA OLUR SONRA PC DEN TELIN KISMINDAN DCIM DEKI LERI KOPYALARLAR 

0 Likes
Galaxy A
ben hala yapabildiklerini düşünmüyorum.zaten dediginiz şey olsaydı bir sürü hacker insanların bilgilerine ulaşırdı.Istersen sadece serviste kullanılan donanımla kilit açılma işlemi olsaydı,hackerlar bunu rahatlikla internetten bulabilirdi.Örnek Samsung Anyway Jig.Kilit kırma gibi işlevi olmasa da sadece servislerde kullanılan bir cihaz.Ve internette az da olsa satılıyor.
0 Likes
UserEdited52
Active Level 6
Galaxy A

Ben yaptım ama Zaten samsung  google BAYA Açığı var örneğin TELI sıfırlandı şifre var veya aacoount TA OLABILIR ama ordaki tuşa arda arda bastım samsung setup wizard durduruldu diyip uygulama ayarlarına girdim ordan da youtube ordan da youtube ayarlarında chrome YERI var ordan chrome girdim apex launcher indirip  Sonra Google by pass indirip kurdum  TEL yeniden başlatıp oldu sonra da TEMIZ bir yazılım Attım oldu(Yazılım atmak isteye bagli 

0 Likes
Galaxy A
Onlar seni arar sıfırlayalım mı diye eğer şifren pin se söylersin açarlar
0 Likes
mrkara
Active Level 1
Galaxy A
böyle bişey dedi
0 Likes
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A

Bir şeyler ters gitti yazısı çıkıyor nedendir?

0 Likes