cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

güvenli klasör yedeği 💼

(Topic created on: 11-01-2020 08:59 AM)
3395 Views
thepilot007
Active Level 3
Options
Galaxy A

Herkese merhaba, telefonumun ekranı çatladı üst cam değişimi için tamirciye vermeden önce, smart switch ile full yedek aldım. Tamirden aldıktan sonra tüm bilgileri yine smart switch ile geri yükledim. Fakat şimdi güvenli klasör geri gelmedi. Tüm uygulama bilgileri de silinmiş. Hepsine tekrar login olmam gerekiyor. 

Güvenli Klasörü mevcut yedek üzerinden geri getirebilir miyim? Samsung cloud'da da görünmüyor. ⚠️
9 Comments
Diyor
Active Level 8
Galaxy A
telefonu yeniden başlatın düzelecektir
0 Likes
thepilot007
Active Level 3
Galaxy A
degısmedi maalesef.
0 Likes
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A

Malesef Güvenli klasörü güvenli klasörün içerisinden yedeklemeniz gerekiyordu.
Yani tüm verileri yedeklerken güvenli klasör dahil değildir.
Güvenli klasörü güvenli klasörü açıp yedekelemoydiniz onun uygulamasindan yedekleniyordu.
Malesef eğer bir güvenli klasör yedeğiniz yoksa bir daha verilerinizi geri getiremezsiniz.

Umarım yorumum sizlere faydalı olmuştur.
Eğer faydalı olduysa ve çözüme kavustuysanız yorumumun sağ 3 noktasından çözüm kabul edebilirsiniz.

0 Likes
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
arkadaşında dediği gibi güvenli klasör yedeklenmiyor
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Kardeşim güvenli klasör güvenli klasör ayarlari üzerinden yedeklenebilmekte ama telefon ayarlarindaki yedekleme ile güvemli klasör yedeklenmez.
Yani arkadaş guvenli klasorden yedeklemedigi için verilerı geri getiremeyecek.Screenshot_20201101-100154_Secure Folder.jpgScreenshot_20201101-100146_Secure Folder.jpg
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Kullanmadığım için bilmiyordum yedeklerken güvenli klasör yedeklenmez yazıyordu onu biliyorum bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim ne demek.
0 Likes
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Maalesef, Güvenli Klasör'ü uygulama içinden yedeklemeniz lazım.
0 Likes
thepilot007
Active Level 3
Galaxy A
O zaman bu saçma smart switch yedekleme yaparken kocaman uyarı vermeliydi. Amatörlükten ve pratiklikten başka birşey değil. uygulama verileri yedeklememesi vs. gerçekten saçma. çok teşekkürler cevaplet için arkadaşlar.