cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

fotoğraf sorunu

(Topic created on: 11-27-2020 12:26 AM)
904 Views
SamsungAAA51
Active Level 10
Options
Galaxy A

Neden çekerken gayet doğal görünen renkler önizlemeye geçince birden renk değiştiriyor soluk sarımtırak bi renge dönüyor A51 kullanıyorum bi kaç kişide daha gördüm ama geneli böyle mi çözümü var mıdır? hdr güzellik modu falan alakası yok gece düşük ışık altında böyle oluyor güncelleme ile düzeltirler mi bunu çekerken çok iyi ama galeriye düşünce hayal kırıklığı resmen 

6 Comments
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Galaxy A
Yapay zekadan kaynaklı olması lazım.Yapay zeka resmi çektikten sonra işliyor.Yapay zekayı kapatıp denediniz mi?
0 Likes
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
Her şeyi denedim yine böyle oluyor
0 Likes
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
ilk fotoğraf normal kameradan ikinci wp kamerasından yani kamera aynı kamera olduğuna göre kamera da sorun yoktur heralde ben anlamadım bu neden böyle oluyor

20201127_002522_317.jpg

IMG-20201127-WA0000_312.jpg

0 Likes
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Galaxy A
Gerçekten şaşırtıcı kamerayı fabrika ayarlarına döndürdünüz mü ve ayrıca ayarlardan kameranın verilerini silip yeniden deneyin.
0 Likes
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
denedim maalesef 48 mp çekim yaptığımda da bu kadar **bleep** olmuyor ama normal kamerada böyle anlamadım ışık biraz sarımsı olduğu için sanırım ama çok can sıkıcı bi durum kamera asla söylenilen performansı vermiyor umarım güncelleme ile düzeltme yaparlar
0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba SamsungAAA51,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MO

0 Likes