cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ekran kaydetme varmi

(Topic created on: 05-28-2020 03:14 PM)
322 Views
yvz29
Active Level 5
Options
Galaxy A

A30sde ekran kaydı varni

18 Comments
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Evet doğru. Fakat samsung A10 'u giriş segment olarak şatısa sundu, ama cihaz donanımı iyi olsa da samsung 'un özelliği verip vermemesi tamamen samsung 'un elinde.
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Sende de Smart View var babamda da ama A10S de yok. Sende de Güvenli Klasör Yazı Tipi olsun Game Launcher Game Booster vs vs ama A10S de yok. Yaa elbette Şükrediyorum. Şükretmek kadar güzel bir şey yok. Ama insan A10S de de olsun istiyor.😑😑 inan babama takas teklifi dahi etmeyi düşünmüyor değilim bazen. A10 ile A10S in 3 farkı var. 1- İşlemci 2- Parmak izi 3- Batarya 3400/4000 diye düşünüyorum.
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
BoltA10 kesinlikle sana canı gönülden diyorum katılıyorum. Verse verirler yani.
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
#Cebrail bir konuda sana katılıyorum Samsung'un güncelleme ile bu özellikleri verme ihtimali var doğru. Ve ekran kaydedici, smartview veya kolay mod gibi özelliklerin eklenmesi de zor değil, ama bunlar Tamamen Samsung'un elinde getirirse getirir getirmezse getirmez. Yani Her şey tamamen Samsung'un elinde Ama sen yine umudunu kesme getirebilirler
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Valla getirse de getirmese de şükretcez. Şükretmeyip napıcaz. Bunu bulamayanlar da var. Verirse verirler canları SAĞ Olsun. Umarım verirler Insani umut değil midir geleceğe taşıyan? Sound Assistant Güvenli Klasör Game Launcher Game Booster da dahil verirler vermezler değil. Olsun yapacak bir şey yok. Bu arada değerli sohbet ve görüşlerin için sana Müteşekkir'im... ❤
RamazanA30s
Active Level 7
Galaxy A
ben şahsen kullanıyorum.
ekran kaydetme özelliği yok ve neden yok bende bilmiyorum
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba ben Bolt!

Maalesef Galaxy A30s cihazımızda ekran kaydedici bulunmamaktadır. Bazı kullanıcılar var diyor. fakat yoktur özellikler donanımsal değerler yeterli ise zaten cihazda olucaktır. Ama maalesef A30s cihazımızda ekran kaydedici yoktur.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Malesef ekran kaydetme özelliği bulunmuyor belki ilerleyen güncellemede verilebilir
wild_planet
Active Level 7
Galaxy A
kardeşim yoksa program indir olsun bitsin sıkma canını :)