cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

cihazı iade etmek istiyorum

(Topic created on: 12-05-2023 10:30 PM)
711 Views
yahyasogut
Active Level 8
Options
Galaxy A

Benbu samsung cihazı iade etmek istiyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba yahyasogut,

Değişim, iade ve onarım durumu için, cihazınızın teknisyen tarafından incelenmesi gerekir. Kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Değişim sürecine uygunluğu olması durumunda, yetkili servisimiz gerekli aksiyonu almaktadır.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

22 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Model?
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
A34
User0000025
Active Level 5
Galaxy A
Kardeşim samsung model cihazlarda S serisi alacaksın performans kalite istiyorsan geri kalan seriler kötü zaten.
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
S serisine okadar para vereceme gider iPhone alırım
User0000025
Active Level 5
Galaxy A
Paran varsa al tabi iphone daha iyi
0serName
Expert Level 1
Galaxy A
Neden? Iphone 12 parasın S23 varken neden 12 alasın? Bu ülkedeki iPhone takıntısını anlamıyorum ya?
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
İşin garip tarafı samsungdan 12 13 geçti arkadaşlar daha iyi daha stabilize çalışıyor tlf lar hepside çokta memnunlar artı model yükseltmek istesen zarar etmiyorsun
0serName
Expert Level 1
Galaxy A
Hangi samsungdan? J7 den mi? S serisi kullanmadan laf etmeyin şu telefonlara ya. Milleteki bu iPhone sevdası yüzünden 15PM oldu 70 bin.
PKRCN
Active Level 7
Galaxy A
Hocam ben iphone 13 pro dan s23'e geçtim, hiç de öyle bir **bleep** hissetmedim. Telefonunu satan biri değilim o yüzden ikinci el hiç umrumda değil. S23 ilk samsung cihazım o yüzden öncesi için bir şey demem uygun olmaz ama hangi modelden 13 e geçmişler merak ettim. S22 ve sonrası bir cihazdan düz model iphone a geçmek pek de mantıklı gibi gelmiyor bana ama ne biliyim.