cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

camera lighting sensör sarj tüketim sorunu çözümü(sanırım emin değilim)

(Topic created on: 08-30-2020 03:45 AM)
1894 Views
adnanbolu
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar dün de yazmıştım bazı arkadaşlar da yardımcı olmuştu fakat sorunu çözememiştik. Dün yaptığım birkaç işlem sonucunda camera lighting sensör pil tüketimi ekranımdan şuanlık gitmiş durumda. Bu yaptığım işlemler hakkında bilgi vereyim.

Ayarlar>uygulamalar>sağ üst tarafta 3.ya tıkayıp sistem uygulamalarını göster>camera ve güvenlikle ilgili olan tüm uygulamaları teker teker açarak>durdurmaya zorla>depolama>önbelleği temizle>veriyisil işlemlerini cihaz bakımı uygulaması da dahil olmak üzere güvenlik ve kamera ile alakalı tüm uygulamalarda bu işlemleri tekrarladım ve şuanlık sorunum çözülmüş gibi duruyor ilerleyen günlerde tekrar bu durum hakkında bilgilendirme yaparım. 
7 Comments
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy A
O sensör ortam ışığına göre parlaklık ayarlama sensörü. parlaklık menüsünden adaptif parlaklığı kapatırsanız zaten çalışmıyor.
adnanbolu
Active Level 4
Galaxy A
o zaman telefonumuzda parasını verdiğimiz bir özelliği kullanamamış oluyoruz.
0 Likes
ahmetaytas01
Active Level 7
Galaxy A
eger yüz tanıma açmış isen onun çalışması normal telefon yüzünü algılamayınca ekranı patlatıyor ki yüzünü görmek için onu durdurman telefonun yüz tanımasında hata vermesine sebep olabilir
0 Likes
ahmetaytas01
Active Level 7
Galaxy A
Arkadaşlar o sensor sadece adaptif parlaklık için çalışmıyor siz kamera kullanırken ortamın ışığını algılamada veya yüz tanıma kullandığınızda eğer ortam karanlıksa yüzünüzü algılamayınca ekranın parlaklığını otomatik yükselmesi için de yardımcı olan bi sensör günlük %5 e kadar kullanması normaldir ki o kadar kullanmıyor zaten %2 kullanıyor en fazla gün boyu telefon kullanan birisiyim sürekli kilit ekranında yüz tanıma ışığı yükseltiyor geceleri de kamerasını da çok kullanıyorum bendeki sonuç %1-1.4 arası kullanıyor 
0 Likes
adnanbolu
Active Level 4
Galaxy A
yukarıda yazdığım işlemi yapmadan %20 gibi bir değeri görüyordum tüketimde yukarıdaki işlemlerden sonra %1.1 gibi bir değeri gördü ve bu normal bir değer önceden felaketti. işe yarıyor arkadaşlar.
0 Likes
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Sorununuz çözüldüğü için sevindim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
bu sorunun cihaz bakımı uygulamasının eski sürüm ile düzeldiği yönünde bilgiler vardı.sen yukarıda yaptığın işlemleri bir çok kişi sana yazdı ama sen sorunun halen devam ettiğini bildiriyordun.zaten cihazı sifirlaman ile yukarıda bahsettiklerinin hepsi sıfırlanıyordu

o zaman bu durumda sana tavsiye edilen işlemleri uygulamadıgın görülüyor
yoksa yukaridakileri bi kac gün sonra yazmazdın.sen cihazı reset sıfırlama hepsini yaptığını iddia ettin sonuc alamadım dedin?

şimdi ne olduda ne değişti ki?
bence sorun sendeydi cihazda değil
hindistandaki sorun seninkinden daha ağır sorunluydu.bence samsung adına açtığın olumsuz yorumları silmelisin
0 Likes