cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

bildirim ışığı

(Topic created on: 03-18-2021 11:09 PM)
1060 Views
FBRyuaan
Active Level 4
Options
Galaxy A

Merhabalar a70 kullabıyorum bildirim gelince bildirim ışığı olmasını istiyorum acaba nasıl yaparım teşekkürler

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
A70 modelinde Led ışık yok ama onun yerine edge aydınlatma var o bahsettiğin Led ışık benzeri bir özellik işinize yarayacaktır istediğiniz gibi ayarlama şansınız da var

View solution in context

11 Comments
MBÖ
Active Level 10
Galaxy A
normalde telefonun kendinde led ışığı olması lazım eski diğer telefonlarda öyleydi. artık edge panel-aydınlatma geldi onunla oluyor 😃ama süper 😂😂😂
Galaxy A
ayarlara gir arama kısmına edge aydınlatma yaz oradan istediğin uygulama için ayarla.
FBRyuaan
Active Level 4
Galaxy A
evt güzel ama ben hep yanmasınķ istiyom ekranı açana kadar
FBRyuaan
Active Level 4
Galaxy A
telefon sessizdeyken felen
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
A70 modelinde Led ışık yok ama onun yerine edge aydınlatma var o bahsettiğin Led ışık benzeri bir özellik işinize yarayacaktır istediğiniz gibi ayarlama şansınız da var
FBRyuaan
Active Level 4
Galaxy A
evet güzel ama ben telefon sessizdeyken ben ekranı açana kadar yanmasını istiyorum
Galaxy A
aynen arkadasin istedigi özellik varsa bende arıyorum onu eger öyle bir özellik yoksa lütfen samsung Türkiye edge aydınlatmaya bu özelliğide getirsin çünkü bir çok kişi bunu istiyor bildirim gelince yanıp sönecek bir daha yanmayacaksa ne anladim ben bundan boşuna aktif etmiş oluyoruz
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Eski cihazlar varken bildirim geldiğin de yanıp sönen ışıklar vardı cihaza monte ediliyordu ona benzer bir aparat araştırın belki Hala vardır
FBRyuaan
Active Level 4
Galaxy A
Tamamdır teşekkür ederim