Son bir kaç günde ram kullanımı gereğinden fazla arttı diye düşünüyorum bu da haliyle telefonu yavaşlatıyor veya kasıyor, bunun önüne nasıl geçerim,... View Post
Son bir kaç günde ram kullanımı gereğinden fazla arttı diye düşünüyorum bu da haliyle telefonu yavaşlatıyor veya kasıyor, bunun önüne nasıl geçerim,... View Post
bakıyorum da herkes mayıs güncellemesinden şikayettçi evet ısınma kasma veya sistemde ek uygulamalarda çökmeler mevcuttur ekteki kaspersky için... View Post
Eşimin A54 telefonunu %8de iken önce normal şarja taktım. Orijinal 25w adaptör ile tam dolum için 2 saat 21 dk dedi. Sonra süper hızlı şarja alıp... View Post
A04s den A13'e geçmeyi düşünüyorum sizce nasıl telefon kullanan varmi düşünceleriniz nedir ? View Post
Selamlar telefonum samsung a03 daha 5 aylık cihaz kulaklık modunda takılı kaldı sosyal medya sesini dışarı vermiyor Hoparlörden ses açma kapama... View Post
Merhaba ben telefonu cebime koyunca kendi kendine bir yerlere giriyor ekran görüntüsü alıyor anlamadım gitti,yanlışlıkla dokunma koruması açık olduğu... View Post
HERKES OKUSUN LÜTFEN BİR ÇOK KİŞİ BU KONULARSAN MÜZDARİP LÜTFEN OKUYUN RİCA EDİYORUM Her güncelleme sonrası gerçekten bu sorunlar bıktırdı.Aynı... View Post
Merhaba, Samsung a31 telefonum bozulmuştu tekrar :)). Tabi kendi teknik servisine vermedim çünkü yapamiyolar. Şimdide bluetooth kulaklığımı bağlıyorum... View Post
A23 Omx X600 Rdmi 10 M33 View Post
User | Likes Count |
---|---|
300 | |
210 | |
153 | |
146 | |
100 |