Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Herkese merhaba. Gorselde olduğu gibi USB kontrol eden cihazı seçemiyorum. HDMI kablosu ile telefonun ekranını televizyona yansıtmak istiyorum... View Post
Ekran kaydını başlattıktan bir kısa bi' süre sonra kendi kendime kapanıyor. Ayarlardan çozünürlük falan ayarını değiştirip deneyeyim dedim yine... View Post
A54 beyaz boş kutu lazım elinde olan var mı View Post
Merhaba sms arka plan degıstirebiliyomuyuz arkadaslar onceden oluyodu şuan nerden degisyor bulamadim View Post
8-9 saat "Silkroad mobile" aralıksız oynuyordum. SAMSUNG A22. Realme de kullandm 11 12 pro a33 bu perfonmansı veremediler. View Post
Merhaba arkadaşlar turkcell den vodafone ye geçiyorum. 48 saat sonra açılacakmış ama turkcell çok pahalı olduğu için ama ilk defa vodafone ye... View Post
telefonumda böyle bir uygulama var bazen kendi kendine bildirim gönderiyor ve aniden ekran açılıyor uygulamanın bildirim göndermesini engelleyemiyorum... View Post
Merhaba arkadaşlar ben Samsung A15 kullanıyorum geceleri telefonun ekranını ful kıstığımda ekranda lekelenmeler oluyor ekran ışığını arttırdıkça... View Post
Merhaba arkadaşlar kız kardeşime A35 alacağız 15 aralıkta veya 16 aralıkta ama mavi siyah varmış neden pembe yok? Türkiye de A35 pembe satılmıyor mu? View Post
Subject | Likes |
---|---|
22 | |
21 | |
21 | |
21 | |
20 |
User | Likes Count |
---|---|
952 | |
891 | |
439 | |