cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sizce A55 kaç yıl daha götürür?

(Topic created on: 04-29-2025 12:04 AM)
306 Views
Kewenty
Active Level 7
Options
Galaxy A

Bu yaz imkanlarım dahilinde 4 farklı cihaz arasından birine geçiş yapmayı planlıyorum.

1-)S25(baz versiyon)
2-) S24FE (orta yollu bir cihaz olduğu için)
3-) iphone 15 (baz versiyon, pahalı biraz ama)
4-) İphone 16e( Casual bir kullanıcı olduğum için tek Kamera bana yeter)

Eğer ki bu cihazlardan birine geçersem mevcut kullandığım A55 imi anneme vermeyi düşünüyorum. Onun içinde uzun ömürlü bir cihaz olmasını yeğliyorum.
Listede İphone da olmasının sebebi 3 sene öncesine kadar iphone kullanmamdı.(Hem Android den biraz sıkıldım, hemde 6 yıllık iphone kullanıcısıydım.)

LÜTFEN OBJEKTİF OLARAK GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTİN FANBOYLUK YAPMAYA LÜZUM YOK,APPLE HEM MARKA GÜVENİ OLARAK SAMSUNGTAN FERSAH FERSAH ÖTEDE.
28 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy A
Açıkçası S serisi telefonlar varken 15 ve 16e ye bakmazdım. Son model olsun istiyorsanız S25 F/P olsun istiyorsanız S24 FE derim.
Kewenty
Active Level 7
Galaxy A
Tabi doğrudur ama marka güveni de önemli bir unsur
yusufibtw
Active Level 5
Galaxy A
16 e kesinlikle parasına değmeyecek bir cihaz ona vereceğin paraya s25 alabilirsin iphone istiyorsan ve ekranı 120 hz istiyorsan 14pro düşünebilirsin
Kewenty
Active Level 7
Galaxy A
Doğrudur ama 16e içindeki A18 işlemci ve 8gb ram beni cezbeden kısım.(Performansa biraz takıntılıyım)
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy A
16e de sadece performans var başka da bir şey yok. Düz ve e serisi modeller fiyatının hakkını pek vermiyor. Pro ve pro max öneririm.
Kewenty
Active Level 7
Galaxy A
Prolarda çok büyük telefon ya 😂😂 Ben A55e devasa diyen biriyim😂
0 Likes
Galaxy A
Düz pro küçük
Kewenty
Active Level 7
Galaxy A
Haa küçükse o zaman şahane(fiyatta öyle😂😂)
yusufibtw
Active Level 5
Galaxy A
sadece pro lar büyük değil örnek 14 pro s23 ile aynı boyda 14 pro biraz daha ağır sadece