Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Merhabalar veriler nasıl yedeklenip geri yukleniyo ?Cihazimda ki ısinma sorunu hala devam ettigi icin Sıfırlamam gerekiyo View Post
Bu kim? Kullanıcı adı da A serisi düşmanı yazmış ne alaka? 😂 View Post
Hocalarım selamlar, iyi akşamlar. Nasılsınız umarım iyisinizdir. Duvar kağıdı öneriniz var mıdır? Sürekli sade takılmaktan sıkıldım da, biraz... View Post
Telefonu hemen hemen 1 yıl önce aldım şarj sorunu önceden yaşamıyordum şimdi ise telefonum 4 saatlik bir ekran süresi veriyor 120 hz de kullanıyorum... View Post
Hangisi iyi sizce cevapkarınız benm için önemli beğenmeyi unutmayın kardeşlerim benim View Post
Nassssıl View Post
Merhaba, Arkadaşlar benim cihazda mı sorum artık modemde mi anlamadım İnternette de bir şey bulamadım doğru dürüst... Sürekli olarak WiFi den otomatik... View Post
Bir türlü expert olamadık... View Post
A14 de good lock var mı varsa nasıl bulabilirim View Post
Subject | Likes |
---|---|
22 | |
21 | |
20 | |
19 | |
18 |