Selamlar telefonum samsung a03 daha 5 aylık cihaz kulaklık modunda takılı kaldı sosyal medya sesini dışarı vermiyor Hoparlörden ses açma kapama... View Post
Selamlar telefonum samsung a03 daha 5 aylık cihaz kulaklık modunda takılı kaldı sosyal medya sesini dışarı vermiyor Hoparlörden ses açma kapama... View Post
Merhaba ben telefonu cebime koyunca kendi kendine bir yerlere giriyor ekran görüntüsü alıyor anlamadım gitti,yanlışlıkla dokunma koruması açık olduğu... View Post
HERKES OKUSUN LÜTFEN BİR ÇOK KİŞİ BU KONULARSAN MÜZDARİP LÜTFEN OKUYUN RİCA EDİYORUM Her güncelleme sonrası gerçekten bu sorunlar bıktırdı.Aynı... View Post
Merhaba, Samsung a31 telefonum bozulmuştu tekrar :)). Tabi kendi teknik servisine vermedim çünkü yapamiyolar. Şimdide bluetooth kulaklığımı bağlıyorum... View Post
A23 Omx X600 Rdmi 10 M33 View Post
Işıklı bildirim de ekran ile kamera flaşını açıyorum ama bi zaman sonra kendi kendine kapatıyo bunun nedeni nedir? View Post
Arkadaş son güncellemeden önce cihaz bu kadar ısınmıyordu güncelleme yaptık telefonun ekran süresi azaldı ısınmaya başladı instagramda videolar... View Post
Arkadaşlar merhaba kullandığım samsung galaxy a10s telefonum internet ağlarını görmüyor youtubedeki tüm videoları denedim, desteğinize ihtiyacım var .... View Post
Merhabalar telefonum 0 2 aylık fakat sahibindende gezerken 0 a23 cihaz gördü. Jelatinli bu görsledeki mavi alandaki jelatin adamda çok füzel... View Post
User | Likes Count |
---|---|
300 | |
211 | |
152 | |
147 | |
101 |