cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 şarj

(Topic created on: 05-26-2025 12:41 AM)
157 Views
klcburakt
Active Level 5
Options
Galaxy A
Arkadaşlar son zamanlarda telefon şarj da iken sanki elektrik kaçağı varmışçasına bir ses çıkarıyor bir anlığına kabloyu sallıyorum porta bakıyorum fakat her hangi bir hasar vb. Bir şey yok sebebi ne olabilir? Bileniniz var mı? Ya da bunu daha önce yaşayan?
11 Comments
FurkanOrduTR
Active Level 7
Galaxy A
Transformatör ve bobin titreşimleri yüzünden. Ses çok fazla çıkmadığı ve adaptör çok ısınmadığı sürece sorun yok, bazen farklı fişe takınca düzeliyor, özellikle çoklu prizlerde daha çok oluyor sanırım. Akımla ilgili.
0 Likes
FurkanOrduTR
Active Level 7
Galaxy A
Ses adaptörden geliyorsa, telefon yazmışsın ama telefondan gelmiyordur sanırım?
0 Likes
klcburakt
Active Level 5
Galaxy A
Ses adaptörden değil telefondan geliyor telefonun soket kısmından duyuyorum genelde
0 Likes
medmilitan
Active Level 4
Galaxy A
Büyük ihtimalle telefonda bir sorun var eğer şarj orjinal değilsede bunu yapabilir bir kaç kez elektrik akımına kapıldım bu yüzden dikkat edin ve bir teknik servise gösterin
0 Likes
klcburakt
Active Level 5
Galaxy A
Bilemiyorum şarj cihazı orijinal sanırım göndermekten başka çare yok çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin
0 Likes
medmilitan
Active Level 4
Galaxy A
Tabiki de sağlık daha önemli umarım sorununuz çözülür hocam iyi forumlar dilerim
klcburakt
Active Level 5
Galaxy A
Teşekkür ederim hocam hayırlı geceleriniz olsun
0 Likes
FurkanOrduTR
Active Level 7
Galaxy A
Telefondan ses geldiğini hiç görmedim bu biraz daha ciddi bir sorun gibi, muhtemelen soket kirli veya oksitli olabilir, eğer içinde gözle görülür çıkarabileceğin bir kir yoksa veya nemli (nemli ise telefonun uyarı vermesi lazım vermiyorsa oda sorun) değil ise sanırım tek çare seninde dediğin gibi servise vermek. İnşallah düzelir veya servise verirsen çok bekletmezler.
0 Likes
klcburakt
Active Level 5
Galaxy A
Hocam telefon henüz yeni alalı 1 yıl olmadı someti vs. Tertemiz herhangi bir nem ya da kirliliği bulunmamakta az önce bir kaç ölçüm yaptım multimetre çok hassas ölçümler yapamıyor fakat 3 Volt kadar bir enerji bulunduruyor cihaz şarjda iken psikolojik mi bilmiyorum ama telefonu tutarken de hafif bir karıncalanma var henüz çözemedim
0 Likes