Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A 25 android 15 güncellemesi alacak mı View Post
Güç tasarrufu açık halde sizce iyi mi View Post
Arkadaşlar samsung galaxy a16 a15 olan mediatek helio g99 mu daha iyi yoksa samsung galaxy s9 da olan exynos 9 series 9810 mu daha iyi Epeyde s9 unki... View Post
Samsung a34 cihazimda biri beni aradığında bende açmadığım zaman bi süre sonra karşı tarafta hat meşgul diye arama kapanıyor ama başka cihazlarda... View Post
https://drive.google.com/drive/folders/1Fn3qiV8c8utZ8jkCB5KLGuueMVBq5_LC?usp=sharing View Post
Merhaba, Forumda diğer arkadaşların da yakındığı gibi son güncelleme sonrası telefonumun pil süresi 2 saat azaldı, telefonumun ayarlarında hiçbir... View Post
5 Yıldır kullanılan bir telefon, orjinal batarya hiç değişmedi4.000 mAh Bluetooth 3 saat bağlıWifi full bağlıMobil veri, konum kapalı View Post
müzik indirmek ve dinlemek için samsung store dan uygulama arıyorum fakat denediğim 2 uygulama da sıkıntılı çıktı, uygulama öneriniz var mıdır acep View Post
hayırlı iftarlar, a15 telefona güvenlik güncellemesi bir türlü gelmedi, en son kasımda gelmişti, modlardan cevap bekliyorum, artık kesin tarihler... View Post
Subject | Likes |
---|---|
35 | |
23 | |
22 | |
21 | |
18 |
User | Likes Count |
---|---|
802 | |
688 | |
627 | |