Cihaz açılırken a52 yazmıyor herkestemi böyle ben sıfır kutu açtığımdan beri öyle Gönderiyi Göster
Cihaz açılırken a52 yazmıyor herkestemi böyle ben sıfır kutu açtığımdan beri öyle Gönderiyi Göster
Sabah bir uyanıyoruz bakıyoruz güncelleme gelmiş ne güzel olurdu dimi? 😂 Gönderiyi Göster
Samsung a32 kullanıyorum Hayatımda Android 12 kadar saçma bir güncelleme görmedim Resmen telefonu öldürmek için güncelleme göndermişler Playstore... Gönderiyi Göster
Temassız ödene nasıl yapabilirim arkadaşlar nfc ile Gönderiyi Göster
Selam,Akşama doğru açtığım gönderide bataryam baya kötüydü, fakat şarjım azaldığında 2 defa *#0228# yaptıktan sonra telefonu şarja taktım, tam dolunca... Gönderiyi Göster
Portre fotoğraf çektiğimiz zaman yeni efektler gelmemiş, youtube da ki videolarda geliyor olarak görünüyor. Bilen birisi aydınlatabilir mi? Gönderiyi Göster
Arkadaslar bu bixby roitines ne ise yariyo ben uygulamaya girdimde biraz kurcaladim hicbisey anlamadim biri anlatabilirmi rica etsem detaylica? Ne... Gönderiyi Göster
A53 e herhalde donanım yetmediği için smart widget özelliğini vermediler android 12 gelmesi lazımdı Gönderiyi Göster
A32 cihazınızı android 12 ye yükselttikten sonra kasma domma sorunları yaşıyorsanız tavsiyem ayarlar>uygulamar>galeriyi seçip sağ üstten 3... Gönderiyi Göster
Merhaba, Kolaylıklar. Gönderiyi Göster
Konu | Övgü Puanları |
---|---|
17 | |
15 | |
14 | |
13 | |
13 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
368 | |
319 | |