Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
ne zaman güncelleme gelir View Post
Arkadaşlar telefonumda bir süredir gizli menüleri veyahut test menülerini açamıyorum. Üstelik Gizlilik ve Güvenlik > Otomatik Engelleyici kapalı... View Post
Google fotoğraflarda bulunan video sabitleme özelliği keşke Samsung galeri' de olsa... View Post
Merhaba, Arkadaşlar ben güvenli klasörde bir sorun yaşıyorum Şimdi ben klasörden galeri ye girdiğim de SAFE MODE çıkıyor üstte Bir de resimler... View Post
Önerebileceğiniz hoş bi zil sesi var mi View Post
One ui 7 ne zaman gelecek ya öldük meraktan View Post
Yarın pazartesi avrupa da kasım güncellemesi alacak ben öyle düşünüyorum salı günü de TR ye gelecek View Post
Arkadaşlar bu uygulama gelmiş geminı asistan değişmiş sanırım ilk kez görüyorum bunu ben kendi kendine yüklenmiş sizde de aynı mı acaba🤔 View Post
arkadaslar wifi uzerinden giremiyorum ama mobil veriden girebiliyorum neden acaba View Post
Instagramda bazı reelsler FPS olarak çok düşük. Wifideyken bu duruma daha çok oluyor. Çözümü nedir? View Post
User | Likes Count |
---|---|
701 | |
609 | |
391 | |
359 | |
277 |