One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A34 telefonumda gelen aramaları ana ekranda telefon kilidi kapalıyken göstermiyor mesajları falan gösteriyor sorun ne acaba View Post
Samsung galaxy tab s9fe mi yoksa elma 10. Nesil mi? (Şahsen telefonlarda olmasa da tabletlerde elmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum) View Post
Gözü yorar mi yazılım ci arkdaslar daha iyi bilir küçük yazı ile kullanıyorlar sizce gözümüze bir zararı olurmu View Post
Arkadaşlar telefona telegram uygulamasını yükledim ama telefon ısınma eğilimi gösterdi ve pil hızlı bitiyor bunun nedeni nedir bilgisi olan varmıdır... View Post
Arkadaşlar 20.000 mh orta fiyat hızlı şarj eden powerbank önerebilir misiniz? View Post
Samsung a35 telefonumda oyunuyla ilgili gerekli bir şey yapacağım ama dosya atmama izin vermiyor çözüm nedir? View Post
Pil sağlığına nereden bakabilirim. Güvenilir. View Post
Bu menülerin nasıl bulunduğunu/çalıştığını/ne olduğunu anlamak için ön bilgi: Activity, bir uygulamanın tek bir ekranını temsil eden bileşendir. Her... View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
21 | |
20 | |
18 | |
18 |
User | Likes Count |
---|---|
1056 | |
564 | |
382 | |