Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A54'ün bataryası şiştiği için mi böyle olmuştur? Garantisinin bitmesine daha 4 ay var. View Post
A55 telefonla kablosuz kulaklık bağlanınca kulaklığın mikrofonu çalışmıyor. Ses geliyor ama benim sesim gitmiyor. Başka kulaklıkla da aynı problem... View Post
Qualcomm Snapdragon 860 mı Exynos 1380 mi? View Post
Detaylar: 605,67 MBKasım güncellemesi Cihaz davranışı iyileştirildi Model: X207 (2022) View Post
Eskiden dosyaların klasör girişi renkli görünürken şimdi ki modelde bu renk olmuyor nasıl değiştirilir bilen ver mı? View Post
kameradan çekince sıkıntı yok ama instagramdan ve snapten foto cektigimde bi filtre ekliyo yuzume can sıkıcı durum nasıl düzeltirim View Post
3 ay geçti güvenlik güncellemesi gelmedi ui 7 ile beraber mi gelecek 2 3 haftaya gelir mi güvenlik güncellemesi bilgisi olan varmi View Post
A33 5G modelini kullanmaktayım . Telefonum rengi lansman mavisi . 2 yıllık bir cihaz ve kılifsız kullanıyorum ve bu nedenlede arka kapakta kamera... View Post
A33 5G modelini kullanmaktayım . Telefonum rengi lansman mavisi . 2 yıllık bir cihaz ve kılifsız kullanıyorum ve bu nedenlede arka kapakta kamera... View Post
User | Likes Count |
---|---|
486 | |
342 | |
312 | |
244 |
User | Count |
---|---|
30 | |
15 | |
11 | |
11 | |