One uı 8.5 hangi telefonlara geliyor acaba View Post
One uı 8.5 hangi telefonlara geliyor acaba View Post
Günaydın arkadaşlar Good lock uygulaması artık Samsung storde değil play store de mi arkadaşlar çünkü ben yazdığımda Samsung store de çıkmadı play... View Post
S25 ultra almayı düşünüyorum ama iphone 17 pro kafamı karıştırıyor. Aynı performansa yakın telefon kullananlar cevaplarsa daha iyi karar vereceğimi... View Post
A26 5g cihazım tarihi vesaire yazıyor nasıl şuan döngö açıldığı tarihi vesaire herşeyi inceleyin View Post
Arkadaşlar bir şey sorucam bunu sadece ben mi yaşıyorum telefonumu şarj ederken %85-90 dan sonra aşırı hızlı 100 e ulaşıyor ve garip geliyor bana.... View Post
Aklından geçen bir şeyi bırak🫵🏻👇🏻 View Post
Zaten ram kullanımında boşta 3gb falan kalıyor hep gerek varmı açık durmasına kapalı olursada bir performans farkı olurmu acaba ? View Post
Dostlar efootball oyununda tüm ayarları vs denedim ama drop giriyor sabit 55-60 fps arası ama akıcılık 0 ilgilenen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi... View Post
Yeni gördüm. View Post
Google spor üzerinden skor göremiyorum. Uygulamanın tüm bildirimleri açık ve kilit ekranında her zaman göster şeklinde. Normal bildirim olarak... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 999 | |
| 719 | |
| 539 | |
| 509 | |
| 460 |
| User | Count |
|---|---|
| 49 | |
| 41 | |
| 32 | |