Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A55 kullanıyorum evde ki wifi ağına 5Ghz üstünden bağlıyım ve evde 100mbit fiber İnternet var. Download hızında sorun olmazken upload hızı 3 - 4mbit... View Post
Bu ayarlar wifi performansına olumlu etkileri var mı acaba yani wifiyi hızlandırıyor mu? View Post
Merhabalar, Samsung Galaxy A25 5G cihazını kullanmaktayım aşağıdaki pil süresi size göre iyi midir? (Wi-fi, Bluetooth, Konum, NFC açık ve sadece 50... View Post
Merhaba arkadaşlar ben telefonumun servise vereceğim servisteki arkadaşlar veriler silinebilir dediği için telefonumu yedeklemek istiyorum En iyi... View Post
şu an 23 kullanıyorum View Post
benim telefon galaxy a34 5g bu arada bu icon pack için onepro dark ı kullanmanız gerekiyor şimdiden iyi geceler :] View Post
İnstagram,chrome,whatsapp gibi sitelerde karanlık modda telefonun parlaklığını kıstığımda ekranın en üstünde ve kameranın çerçevesinde hafif şekilde... View Post
Merhabalar,Kasım 2024 te galaxy a25 cihazı aldım.Yazılım güncellemesi 4 yıl,güvenlik güncellemesi 5 yıl alacak.Ögrenmek istediğim bu güncellemeler... View Post
Wifi kopması normal mi acaba başka yaşayan varmış bu sorunu View Post
Samsung Galaxy A35 telefonunu yeni aldım. İnternette de Oneui 7 Beta geleceğini okudum. Telefonumda Oneui 7 Beta programına girebilir miyim?... View Post