Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Bildirimdeki yazılar yarım gözüküyor bazen de sayfa akışında da aynı sorunlar oluyor bir düzeltemediler şunu ya Aramızda başka yaşayanlar var mı View Post
Samsung Galaxy a73 One UI 7 Android 15 güncellemesi alacak mı arkadaşlar net bilgi verin lütfen View Post
Selamün aleyküm herkese Arkadaşlar telefonum A55 telefonu recoveryden sıfırlamak hard reset atmak istiyorum ama olmuyor. Pcye kabloyla bağlanıp... View Post
Şubat yaması ne zaman dağıtılmaya başlanır? View Post
Ve nerden nasıl açılıyor View Post
Arada ekran siyah olup günvelleniyor yazısı çıkıp gidiyor bu telefon ne güncelliyor?? 1snden daha erken oluyor bu View Post
One ui 7 simgelerini, temasını indirebilmenin güvenilir bi yolu var mı, cihazım 6.1 View Post
Wild rift 120fps de oynadım sizce pili iyimi View Post
Dün akşam saat 8 gibi cihazı sıfırladım ve sonuç bu ve bir de cihaz da ısınma yok denecek kadar azaldı sizce nasıl? View Post
Samsung'un orta ve alt segment cihazlarında OTG aracılığıyla fiziksel klavye ve fare bağlandığında, cihazın bu aksesuarları tam olarak... View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
20 | |
20 | |
18 | |
17 |
User | Likes Count |
---|---|
846 | |
537 | |
325 | |