Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Arkadaslar 1,5yıldır aktif olarak a54 kullanıyorum ve artık telefon bana fazla iyi gelmiyor değiştirmek istiyorum bütçem fazla yok a56ya geçmeyi... View Post
Samsung galaxy a25 e ne zaman gelir View Post
Alalı 4 yıl oldu bir kez bile bozulup kırılmadı, Sadece şarj problemi yaşadım en son iarjı 4 5 ken taktım sonra kaoandı kendi kendine taktım şarja... View Post
Galaxy samsung a32 kullanıyorum telefonumu düzelttim normalde açıp kapatırken One uı diye yazı çıkıyor android sürümü güncelleme yapıyor diyordu.... View Post
Artık a16 cihazıma csc atıp one ui 7 alacağım View Post
Arkadaşlar benim telefon yere düşünce kamera filan açıyor millet yanlış anlıyor lütfen yardım edin View Post
A serisinde ui7 güncelleme piyangosu A35 telefon olanlara vurdu şanslı. A55 A25 A15 beklemedeyiz. View Post
Biliyorsunuz one ui 7 ile birlikte kilit ekranındaki bildirim ikonu sol üst köşeye taşındı. Ancak operatör adından dolayı gerçekten kötü bir... View Post
Ekran kaydı alma özelliği yok mu yoksa bende mi bir sıkıntı var View Post
Yaklaşık 3 aydır mobil veri açık olduğu halde 5 saniyeliğine internet durduk yere kesiliyor ve 4,5G yazısı gidiyor. İlk önce telefondan sandım ama... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1239 | |
1116 | |
716 | |
659 | |
643 |
User | Count |
---|---|
29 | |
17 | |
17 | |