cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51 telefonumu şarja takıyorum tepki vermiyor lütfen yardım

(Topic created on: 05-24-2025 01:31 AM)
100 Views
EskOgl
Active Level 1
Options
Galaxy A

Alalı 4 yıl oldu bir kez bile bozulup kırılmadı, Sadece şarj problemi yaşadım en son iarjı 4 5 ken taktım sonra kaoandı kendi kendine taktım şarja açtığımda 0 Dı kapandı günlerce açılmadı tamire gönderdim Tamirci bu telefon işe yaramaz diyip göndermiş üzülerek tuşuna bastım ki açıldı hemde şarj %100 doluydu 6 ay öncede sorunumuz oldu ve sanırım batarya değiştirdiler şimdi ne yapmam lazım bu durumu yaşayıp tamire gitmeden hallettim diyen var mı tabirciler uğraşmıyor gerçekten bu telefonu kullanan mu kaldı diyor çok temiz baktım tertemiz yeni bir telefon yardım bekliyorum eğer ki şarj olmasaydı nasıl %100 oldu bunun sorunu nedir ki 

4 Comments
YunusG
Expert Level 2
Galaxy A
Kapandıktan sonra açılmaması, bataryanın ölü olduğunu gösteriyor olsa da daha sonradan tekrar %100 olması garip. Batarya 6 ay önce değiştirildiyse ve aynı sorun oluyorsa ana kartta, şarj bağlantısında, şarj kablosunda vs. sorun olabilir, yani eğer sorun bataryada değil ise. Kesin bir çözüm söylemek zor. Eğer açılır ise verilerinizi yedekleyin ve yeni bir telefona geçme fikrini tekrar gözden geçirin. Daha 6 ay önce batarya değiştikten sonra tekrar aynı sorunun olması pek normal değil çünkü.
0 Likes
EskOgl
Active Level 1
Galaxy A
Şuan açık şarjım 42 kaldı yedekleme yapmaya çalışıyorum çok seviyorum telefonumu tüm düzenim burada umarım tamir olur hiç kasma bile yok çok süper çalışıyor sadece sorun şarj olmaması
YunusG
Expert Level 2
Galaxy A
Her ne kadar telefonunuzu sevseniz de, artık yavaş yavaş vedalaşma vakti geliyor gibi görünüyor. Dediğiniz gibi, tamirciler bile uğraşmak istemiyor. Eski bir cihaz olduğundan kaliteli parça bulmak da zor. Doğru tamir yapılırsa birkaç yıl daha dayanabilir ancak eğer sorun ana kartta, şarj soketinde, şarj kablosunda veya benzeri bir şeydeyse ve bunlardan birisi/birkaçı bataryaya zarar veriyor ise tamiri biraz pahalıya patlar.

Her türlü ihtimale karşı verilerinizi yedekleyin.
0 Likes
Galaxy A
Anakart gg oldu yada şarj yeri sıkıntılı ben 4 a51i heba ettim 😂
0 Likes