A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Telefonda birini ararken ses seviyesini her ne kadar düşük olarak ayarlasam da her defasında otomatik yüksek çıkıyor o kadar yüksek ki sanırım işitme... View Post
Galaxy A24 OneUi6.1 View Post
Nasıl sizce? View Post
?? View Post
Konu samsungla alakalı değil ama bir türlü çözemediğim bir sorun. Tv de video hızlandıramıyorum bu cihazda kullanılamaz diyor bunun çözümü yok mudur View Post
Merhaba arkadaşlar ben 60 hz ye aldım fakat 60 hz de çok kasıyor ve hiç akıcı değil ama 120 hz de kasmıyor daha akıcı en iyisi 120 hz kullanmak View Post
Telefonum a33 yazılım günceşemesine tılayınca böyle oldu diğer kulanıcılarda paylaşmıştı geenl sorun bu View Post
Arkadaslar yedek alip format attim cihaz suan ucuyo nerdeyse ilk aldigimdan belli formatlamadim hard reset attim tavsiye ederim bos vaktinizde... View Post
Bu iki modelde U lu bir guncelleme gozukuyor View Post
Arkadaşlar güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle ben bu ayarlara daha önce dokundum galiba biraz yazı küçük geliyor gözüme varsayılan şekli nasıl rica... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1013 | |
865 | |
640 | |
625 | |
450 |
User | Count |
---|---|
52 | |
36 | |
36 | |