Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Galaxy A34 launcher uygulamaları kullanıyor musunuz hızlı akıcı çalışan ve modern hangilerini önerirsiniz View Post
Özellik Canavarı: S24 ultra Üretkenlik: Z Fold 6 Kompakt: S23 FE Katlanabilir: Z flip 5 Orta Seviye: A54 5G Bütçe: A34 5G NOT: Uzmanlar tarafından... View Post
İyi günler.Siz moderatörler ne iş yaparsınız.geciken güncelleme için bir bilgilendirme yapamadığınız. View Post
One ui 7 güncellemesinde arayüz akıcılığı iyileştirilecek mi ? View Post
Arkadaşlar telefonum A52 . Cihazın sesi ilk aldığım gün gibi gür ve ahenkli çıkmıyor. Cihazı çıktığı sene almıştım. Zamanla ses ve akustik azalır mı ? View Post
Bıktık arkıt samsun a12 ye de yeni gelen güncellemelerini getirin her güncellemede yeni bir özellik geldimi diye bakıyorum ama hiç birşey gelememiş... View Post
Fıt3 güncelleme GELİR mı View Post
A25 güncelleme geldi View Post
Oyun oynarken akıcı ama sanki bi skile veya herhangi biseye basarken direk basmıyor gibi o 120 hz yi hissedemiyorum bi sebebi veya bir ayarı... View Post
Subject | Likes |
---|---|
24 | |
22 | |
22 | |
21 | |
21 |
User | Count |
---|---|
28 | |
18 | |
14 | |